Son[i]a

Veure més

Especials

Veure més

Des de l’arxiu

Eugènia Balcells

"Una obra d’art és com una finestra. Els artistes obrim petites finestres. Al llarg de la vida potser obres una finestra a una manera de veure la realitat. I amb aquesta visió ajudes l’espectador que aquest viatge sigui gairebé instantani."

Eugènia Balcells inicia la seva trajectòria artística a mitjan anys setanta en el context de l'art conceptual. Pionera del cinema experimental, el videoart, i la videoinstal·lació, també treballa amb partitures visuals, llibres d'artista, objectes, performances, fotocòpies, sons i fotografies. Balcells es considera a si mateixa una investigadora interdisciplinària interessada en les possibilitats de la física, l'astronomia, les matemàtiques, la filosofia, la sociologia, la música o la poesia; disciplines que congrega en el camp de l'art, com a àgora des de la qual repensar i reinventar el món. 

Escolteu el podcast

Recerca

Veure més

Explorar per…

#8Mcrisi migratòriaantirracismeCanvi climàticcrisi de la SIDApedagogia radicalràdiocinema al cub blancescripturasampleigso + tecnologiaarquitecturadissidència sexualaprenentatge automàticsorollcriançaextractivismeinfraestructuraenregistraments de camppoesianotació gràficaDIWOOyèrónké OyèwùmiEulalia ValldoseraCabello/CarcellerPerejaumeDaniela OrtizPere PortabellaMaría RuidoFrancesc RuizMiren EtxezarretaFrancesc TorresSondesEls més escoltats del nostre arxiu