Son[i]a

Veure més

Especials

Veure més

Des de l’arxiu

Pere Noguera

"El no fer res moltes vegades també és extraordinari. Vull dir, que l’essència de l’existència està a tot arreu. No necessites grans coses, però tothom se’n va ben lluny, no sé ben bé per què. Hi ha artistes que han hagut d’anar ben lluny i d’altres que s’han quedat a casa. Però la cosa dona de sí a tot arreu. És una qüestió de mirada, de pensament, de fer moure."

A FONS ÀUDIO #51 Pere Noguera ens parla sobre els seus anys de formació a l’Escola Massana de Barcelona i dels seus tantejos professionals en el món del futbol. Ens explica també coses de la Bisbal i de la seva relació amb la terra, l'argila, la ceràmica, els oficis, la natura, el joc, així com el descobriment progressiu de les diferents tècniques creatives amb les quals ha anat treballant al llarg dels anys: la fotocòpia, la impremta, el monotip, l'efecte mirall, l’“enfangada”, els objectes trobats, la improvisació, l'atzar i l'observació. 

Escolteu el podcast

Recerca

Veure més

Explorar per…

crisi migratòriaantirracismeCanvi climàticcrisi de la SIDApedagogia radicalràdiocinema al cub blancescripturasampleigso + tecnologiaarquitecturadissidència sexualaprenentatge automàticsorollcriançaextractivismeinfraestructuraenregistraments de camppoesianotació gràficaDIWOcreació colectivaOyèrónké OyèwùmiEulalia ValldoseraCabello/CarcellerPerejaumeDaniela OrtizPere PortabellaMaría RuidoFrancesc RuizMiren EtxezarretaMarina GarcésNúria GüellFrancesc TorresSondesEls més escoltats del nostre arxiu

Extra

Veure més