col·leccionista

8 podcasts
12.11.2021
15 MIN
Català
FONS ÀUDIO #51. Pere Noguera
Escenes eliminades
més Informació

Recuperem fragments inèdits de la conversa amb l'artista conceptual Pere Noguera. Notes sobre els oficios i la seva influència en la seva obra, l'ús dels mapes, el seu homenatge a Duchamp i el seu treball amb el territori.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra FONS ÀUDIO Col·lecció MACBA col·leccionista Creative Commons Pere Noguera

L'artífex del projecte Nurse With Wound comparteix les particularitats d'una col·lecció que tal vegada ajuda a entendre el caràcter heterodox de la seva pròpia trajectòria, tan influent com inabastable.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA col·lecció col·leccionista MEMORABILIA música industrial Steve Stapleton

Eric Isaacson, fundador de Mississippi Records, presenta una recopilació que busca l'encant dels enregistraments casolans.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA col·lecció col·leccionista eric isaacson MEMORABILIA selecció musical

Avui pot semblar més o menys obvi, però Eric Isaacson no sabia pas que una obsessió infantil per The Beatles i un munt de cassets de Daniel Johnston acabarien sent la base per la seva tasca com a fundador del segell i la botiga de Mississippi Records, a més d'una col·lecció de discos que no entén d'èpoques.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA 2014bestshows col·lecció col·leccionista el més escoltat el 2014 eric isaacson lomejorde2014 MEMORABILIA mississippi records
23.01.2014
26 MIN
Anglès
Son[i]a #186
Sylvain Levy
més Informació

Entrevista amb Sylvain Levy, un dels fundadors de la DSL Collection, sobre col·leccionistes i museus en temps de crisi, el perquè de la seva col·lecció i l'ecosistema de l'art xinès actual.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a China col·lecció col·leccionista Sylvain Levy
1 2
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58