SON[I]A

Veure més

ESPECIALS

Veure més

Des de l’arxiu

Germán Labrador

“La crisi ha replantejat i ha tornat a posar els cossos amb la seva insistència de menjar tres cops al dia en el centre de l’escena cultural. I hi ha una necessitat de tornar a pensar en tot això: què és la gana, què és la necessitat, què és una vida digna, què necessiten els cossos per poder sobreviure, què signifiquen les cures...”

De les revoltes de 1854 a l'actualitat, Germán Labrador Méndez connecta una miríada de documents oblidats, incloent-hi grafiti, cançons i poemes, i els carrega de sentit per a multiplicar l'abast estètic i polític de la contracultura. Així reconstrueix altres constel·lacions d'escolta i obre una conversa col·lectiva amb autors que van saber imaginar formes democràtiques més radicals, encara pendents de construcció.

En aquest podcast, Labrador parla sobre gastropolítica i nova cuina, sobre canibalisme i lluita de classes, sobre land-art, pedra i subalternitat, sobre marees, poemes, fosses i fetitxes, sobre el desequilibri com a fonament de tot ordre i sobre com les barricades i la literatura, sent part d'un mateix procés, aconsegueixen pensar-se entre elles.

Veure el programa

RECERCA

Veure més

Explorar per…

pedagogia radicalràdiocinema al cub blancescripturaanti-racismellibres d'artistasorpren-mepodcasts més escoltats 2019sampleigso + tecnologiaarquitecturapodcasts duracionals