18/08/2014 26' 29''
Anglès

Quinsy Gario va néixer a Curaçao i va créixer a Sint Maarten, Curaçao i els Països Baixos, on viu i treballa actualment. Després d'estudiar teatre, cinema i televisió, es va interessar per la teoria postcolonial i va començar a treballar en pràctiques activistes paral·lelament a la seva activitat com a videoartista.

El 2011 va obtenir el premi Hollandse Nieuwe 12 Theatermakers i va quedar finalista en el concurs nacional de poesia Slam d'Holanda. L'any següent va iniciar el seu propi programa de ràdio, titulat Spanner in the Works.

A SON[I]A, Paul Goodwin, professor d'art negre i disseny al Chelsea College of Art i antic responsable dels Cross Cultural Programmes a la Tate Britain, parla amb Quinsy Gario sobre el paper actual de l'activisme als Països Baixos i sobre la relació entre la seva naturalesa performativa i els límits del museu.

Gario i Goodwin han participat en Transfiguracions. Recerca artística i curatorial en una època de migracions, una exposició d'investigació que ha reunit diversos artistes i comissaris internacionals que han pres part en el projecte Mela * –European Museums in an Age of Migrations.

Compartir
Son[i]aQuinsy Gariovideoartperformancemigra i colonialitatdiàspora africanaantirracisme

Programes de RWM relacionats