21/12/2007 10' 29''
Català
son[i]a 53

El projecte per a educació infantil i primària "Expressart. Museu portàtil" està concebut com un conjunt de propostes didàctiques per realitzar a l'aula amb l'ajuda de materials diversos (objectes tridimensionals, imatges i textos). Gaudir de les obres i poder establir un diàleg amb elles, partint de la pròpia experiència, estimulant el respecte i l'interès per l'art com a mitjà d'expressió, joc, representació i experimentació són els objectius principals del projecte. Per altra banda, les visites-tallers familiars són una proposta d'activitat que parteix de la filosofia del projecte "Expressart" i que té com a punt de partida un recorregut per les sales del museu.

Aquestes visites per a públic familiar s'aturen a observar algunes de les obres exposades, realitzant diferents activitats d'identificació, reconeixement, expressió, experimentació i creació, amb l'ajuda d'un material didàctic de suport pensat especialment perquè els infants el manipulin, cosa que permet abordar conceptes diversos lligats a l'art contemporani.

El SON[I]A parla amb Marta Berrocal sobre l'art contemporani com a generador d'aprenentatges i les visites-taller per a famílies i nens.

Compartir
Son[i]aMarta BerrocaleducacióExpressart