SON[I]A

Veure més

ESPECIALS

Veure més

Des de l’arxiu

Víctor Nubla

"Finalment, jo m’he passat tota la vida, com he pogut, fent de Duchamp, abans i després de conèixe’l. I trobar-me amb el sàmpler, amb aquesta terrible responsabilitat, d’haver-lo d’omplir i decidir com el toques, em va donar molt per pensar."

Del clarinet a la veu, de la veu a la ràdio, de la ràdio al sámpler, del sámpler a l'ordinador, passant pels pedals d'efectes com alguna cosa més que un ornament: una progressió no-linial que relata de manera indirecta alguns dels canvis esdevinguts en la tecnologia musical de les últimes dècades, i que va permetre al gracienc empedernit Víctor Nubla desenvolupar plenament la seva eterna recerca musical semi-atzarosa, al mateix temps que omplia el seu pentagrama imaginari d'idees, records, metodologies, metàfores i, sobre tot, sons que qüestionen les certituds formals. Ens acomiadem d'ell, recordant-lo aquí, amb la seva mirada clavada en el record.

Veure el programa

RECERCA

Veure més

Explorar per…

pedagogia radicalràdiocinema al cub blancescripturaanti-racismeAbu AliChris Cutlerpodcasts més escoltats 2019sampleigso + tecnologiaarquitecturapodcasts duracionals