Samaneh Moafi

2 podcasts
23.03.2022
8 MIN
Anglès
Son[i]a #335. Samaneh Moafi
Escenes eliminades
més Informació

Recuperem fragments inèdits de la conversa amb l'arquitecta i investigadora de Forensic Architecture Samaneh Moafi. Parlem d'estratègies per aixecar casos d'ecocid, la complexitat de l'anàlisi de les imatges de satèl·lit, el mapeig de monòxid de carbó i el trebll en xarxa.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra arquitectura forense Creative Commons ecocidi Samaneh Moafi
03.08.2021
61 MIN
Anglès
Son[i]a #335
Samaneh Moafi
més Informació

Samaneh Moafi és arquitecta i investigadora de Forensic Architecture a Goldsmiths, a la Universitat de Londres. Moafi supervisa el Centre For Contemporary Nature, una divisió de Forensic Architecture que explora la relació entre les violacions dels drets humans, la violència ambiental i el canvi climàtic antropogènic. En aquest podcast, Samaneh Moafi dirigeix la nostra mirada a les nocions d'ecocidi, els béns comuns negatius i la violència ambiental, a la recerca de responsabilitat i canvi. En fer-ho, ens porta a través del desert de Nègueb, núvols tòxics extraterritorials, nius d'orangutans a Indonèsia, incendis forestals i l'ús militar de les ràfegues de vent a la franja de Gaza.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a activisme arquitectura forense Canvi climàtic Creative Commons drets dels animals ecocidi no-humans Palestina Re-Imagine Europe Samaneh Moafi
1
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58