psicoanàlisi

3 podcasts
17.07.2024
119 MIN
Anglès
SON[I]A #405
Lara and Stephen Sheehi
més Informació

En aquest podcast, els escriptors, investigadors i activistes libanesos Lara i Stephen Sheehi ens guien a través de la realitat quotidiana de la psicoanàlisi sota l'ocupació, les operacions psicològiques sionistes i la praxi (anti)opressiva. Parlem de guerra psicològica, Sumud (o el somni de la resistència) i sobre la mundanitat de les nostres subjectivitats en un món que no és igual per a totes.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
26.07.2023
94 MIN
Castellà
Son[i]a #378
Suely Rolnik
més Informació

En aquest podcast parlem amb psicoanalista, assajista y acadèmica Suely Rolnik sobre micropolítica i macropolítica, sobre el comú i el subjectiu. Parlem de l'aire i del present, i de la dificultat actual per respirar i conspirar. Abandonem la idea d'apocalipsi però també de paradís, i li seguim la pista a les aranyes. Ens aturem a observar els seus fils resistents i flexibles, i pensem en la possibilitat de crear teranyines provisòries per al sorgiment d'altres mons. En aquest teixir, Suely comparteix amb nosaltres termes del guaraní com ñe´é, que significa paraula i també ànima.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a activisme Creative Commons psicoanàlisi sud global Suely Rolnik
07.01.2015
22 MIN
Anglès
Son[i]a #201
Georges Didi-Huberman
més Informació

Entrevista amb Georges Didi-Huberman sobre els problemes relacionats amb la nostra manera de veure i interpretar les imatges, una qüestió problemàtica que es deriva de la pròpia definició d'imatge, i de la jerarquia que històricament ha estat imposada a la dialèctica entre paraules i imatges.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a #PEImacba Els més escoltats del nostre arxiu filosofia fotografia Georges Didi-Huberman psicoanàlisi
1
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58