poesia

14 podcasts
20.03.2024
74 MIN
Anglès
Son[i]a #395
Imani Mason Jordan
més Informació

En aquest podcast a dues veus, la investigadora i dissenyadora Sophie Dyer i la geògrafa creativa Sasha Englemann entrellacen una narració especulativa amb transmissions imperfectes de satel·lits meteorològics en un diàleg contaminat per les metapràctiques feministes que travessen les sves operacions col·lectives. Juntes, parlen sobre els satèl·lits de la NOAA, construeixen aliances i coneixements sobre el clima, s'entrevisten ocasionalment com a amigues i ens guien a través de la generosa xarxa de pensadores feministes que informen la seva pràctica.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a antirracisme Creative Commons DIWO escriptura poesia queer negre
05.07.2022
50 MIN
Anglès
Undead Matter #2
Marcant silencis
més Informació

Undead Matter és una conversa oberta sobre la relació entre la vida i la matèria en constant canvi del nostre univers, a mesura que aquesta ressorgeix rítmicament al llarg dels mil·lennis. En aquest segon episodi, la poetessa Myung Mi Kim parla amb la geògrafa Kathryn Yusoff sobre les vides i històries demarcades en el silenci entre les paraules i entre els estrats rocosos.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Undead Matter decolonialisme filosofia geografia Kathryn Yusoff lluites indígenes Myung Mi Kim poesia Shamica Ruddock Sophie J Williamson
15.06.2022
37 MIN
Anglès
Undead Matter #1
Pols emergent interestelar
més Informació

Undead Matter, la nova sèrie de Sophie J Williamson, és una conversa oberta sobre la relació entre la vida i la matèria en constant canvi del nostre univers, a mesura que aquesta ressorgeix rítmicament al llarg dels mil·lennis. En el primer episodi, l'artista i poeta Himali Singh Soin i l’astrobiòleg Chandra Wickramasinghe parlen sobre diferents senyals de vida del cosmos, la teoria de la panspèrmia i la biosfera de la galàxia.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Undead Matter filosofia Himali Singh Soin poesia Prof Chandra Wickramasinghe Sophie J Williamson
02.02.2022
58 MIN
Castellà
Son[i]a #345
Clàudia Pagès
més Informació

El treball de l'artista Clàudia Pagès es desplega i es contreu en múltiples formes. En els seus processos, paraula, cos i moviment circulen en múltiples direccions, traçant una complexa xarxa lingüística de micronarratives, que passen per l'escolta crítica de l'entorn immediat i el seu registre, a través d'una escriptura tenaç. En aquest podcast, obrim la seva caixa de trucs i eines. La repetició, els “zoom ins”, el desplaçament (físic i metafòric) i la traducció apareixen com algunes de les seves principals estratègies; mentre que cantar, compondre i ballar s'articulen com a desig i pur espai d'experimentació i possibilitat.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Clàudia Pagès coreografia escriptura poesia queer
13.10.2021
22 MIN
Castellà
Son[i]a #335. Luz Pichel
Escenes eliminades
més Informació

Recuperem fragments inèdits de la conversa amb la poeta gallega amb Luz Pichel que no vam poder utilitzar en el seu moment. Notes sobre el món subaltern rural gallec i referències i influències en l'escriptura.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Creative Commons Escenes eliminades escriptura Luz Pichel poesia
1 2 3
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58