escultura

6 podcasts
10.10.2023
60 MIN
Castellà
FONS ÀUDIO #58
Lucía C. Pino
més Informació

L'artista Lucía C. Pino enfoca el seu treball escultòric com una conversa amb els materials, els mitjans i l'entorn, tant en relació amb la seva procedència com amb el lloc a ocupar, emfatitzant amb cada gest la seva dimensió performativa i d'interdependència. Una pràctica difícil d’acotar, que es deixa travessar per un ampli espectre d'interessos, referències i inquietuds, entre les quals la Lucía inclou els rituals de lectura, l'escriptura i el fer amb altres. A FONS ÀUDIO #58, Lucía C. Pino introdueix “Non-Slave Tenderness”, 2018. Conversamos con Lucía sobre ternura, sobre la cristalización de la viscosidad y lo fluido que se condensa en su trabajo.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials Col·lecció MACBA condicions de treball Creative Commons DIWO escultura Lucía C. Pino queer tendresa

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb l'esculptor Sergi Aguilar que no vam poder utilitzar en el seu moment.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra FONS ÀUDIO Creative Commons Escenes eliminades escultura Sergi Aguilar
25.02.2015
33 MIN
Català
FONS ÀUDIO #29
Sergi Aguilar
més Informació

Sergi Aguilar ens parla sobre els seus inicis en el camp de l'orfebreria, sobre postmodernisme a l’Espanya dels 80, i ens ofereix un recorregut per la seva trajectòria artística i els seus mètodes de treball a partir de l'anàlisi de les seves obres presents a la Col·lecció MACBA.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO Col·lecció MACBA escultura Sergi Aguilar
03.07.2014
32 MIN
Català
FONS ÀUDIO #27
Jordi Colomer
més Informació

Després d'una breu incursió en el camp de l'abstracció pictòrica, l'artista català Jordi Colomer aviat va començar a experimentar amb les possibilitats d'una escultura que s'expandia cap a terrenys escenogràfics i arquitectònics. En aquest podcast, Jordi Colomer reflexiona sobre els usos de l'escriptura, l'arquitectura i la representació, i ens ofereix un recorregut per les seves obres a la Col·lecció MACBA.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO Barcelona Col·lecció MACBA Creative Commons escultura Jordi Colomer
05.07.2012
12 MIN
Català
Son[i]a #157
més Informació

Bartomeu Marí, Luis Fernández-Galiano, Anne Pöhlmann i Rita McBride parlen sobre l'exposició "Oferta pública / Public Tender".

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Anne Pöhlmann arquitectura Bartomeu Marí escultura exposició Luis Fernández-Galiano Rita McBride
1 2
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58