enregistraments de camp

11 podcasts
27.05.2021
30 MIN
Anglès
SONDES #29.2
Auxiliars
més Informació

En aquest nou Auxiliar, compositors i artistes expandeixen els seus vocabularis clàssics, contemporanis, avantguardistes, de jazz, rock, electrònica i instal·lació, en incorporar col·laboracions reals o virtuals amb vida silvestre, paisatges sonors, insectes, amfibis, ocells, balenes i llops. I aprenem què tenen en comú una balena i un rossinyol.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler enregistraments de camp Mix no-humans SONDES. Auxiliars
10.12.2020
53 MIN
Anglès
Son[i]a #318. Jonáš Gruska
Escenes eliminades
més Informació

Recuperem fragments inèdits de la nostra conversa amb l'artista sonor eslovac Jonáš Gruska que no vem poder incloure en el seu moment.

 

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra bolets Creative Commons enregistraments de camp Jonáš Gruska lectura del paisatge miceli Next Festival Re-Imagine Europe
06.10.2020
50 MIN
Anglès
SON[I]A #314. AM Kanngieser
Escenes eliminades
més Informació

Recuperem fragments inèdits de la nostra conversa amb la geògrafa i artista sonora Anja Kanngieserque no vem poder incloure en el seu moment.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Canvi climàtic Creative Commons DIWO enregistraments de camp escolta field recordings Re-Imagine Europe Sonic Acts
01.10.2020
100 MIN
Anglès
Son[i]a #318
Jonáš Gruska
més Informació

El músic, artista sonor i maker eslovac Jonáš Gruska és un amateur orgullós de ser-ho, fent honor de l'arrel francesa del terme (estimar el que fas). La curiositat i la passió travessen gairebé tot el que fa. Des de les seves instal·lacions sonores específiques fins als seus micròfons i eines d'àudio fetes a mà, el seu interès recent per la micologia o la seva exploració lúdica de l'espectre electromagnètic, Jonáš fa servir sovint la paraula "fascinació" a la nostra conversa. Parlem amb Jonáš sobre espais ressonants, superfícies ressonants, tramvies, circuits electrònics casolans, enregistraments de camp, fermentació, bolets i micròfons estranys.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Els més escoltats - Novembre 2020 enregistraments de camp escolta fermentació Jonáš Gruska micologia Next Festival Re-Imagine Europe
22.06.2020
79 MIN
Anglès
Son[i]a #314
AM Kanngieser
més Informació

La geògrafa política i artista sonora Anja Kanngieser opera entre les coordenades que uneixen espai i so, un col·lapse de disciplines totalment natural als seus ulls i que sol causar més estranyesa en el compartimentat món de l'acadèmia i les ciències, que en la indisciplinada pràctica artística.  En este podcast,  escoltem nosaltres a Anja Kanngieser. L’Anja reflexiona sobre l'escolta expandida, l'inaudible i el nostre antropocentrisme, narra el seu interès primigeni en la governança sonora i desmunta les moltes tensions que va acumular el projecte “Climates of listening”, amb el propòsit de partida d'amplificar les lluites aborígens a les illes del Pacífic per l'autodeterminació i l’auto-representació.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
1 2 3
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58