el més escoltat el 2014

6 podcasts

Seguint la línia d’investigació de Felix Kubin entorn a la creativa i subterrània escena dels cassets, aquesta breu càpsula es remonta a l’origen del format de la mà de Wim Langenhoff, antic empleat de Philips.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra #PodcastDay 2014bestshows cassette el més escoltat el 2014 Felix Kubin lomejorde2014 so + tecnologia Wim Langenhoff
13.06.2014
40 MIN
Anglès
OBJECTUALITAT #2
més Informació

Talls, plecs, escales, objectes sonors, diagrames, quimeres. Els artistes Erick Beltrán i Florian Hecker exposen diferents teories sobre objectes en relació a les seves respectives pràctiques artístiques.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials objectualitat el més escoltat el 2014 Erick Beltrán Florian Hecker object objectualitat Roc Jiménez de Cisneros

Avui pot semblar més o menys obvi, però Eric Isaacson no sabia pas que una obsessió infantil per The Beatles i un munt de cassets de Daniel Johnston acabarien sent la base per la seva tasca com a fundador del segell i la botiga de Mississippi Records, a més d'una col·lecció de discos que no entén d'èpoques.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA 2014bestshows col·lecció col·leccionista el més escoltat el 2014 eric isaacson lomejorde2014 MEMORABILIA mississippi records

En els últims vint anys, Andy Votel ha viatjat arreu del món per comprar tants discos com li ha estat possible. La seva principal motivació és escoltar música i, en general, l'única manera que té de trobar la que més li interessa és comprant-la i acumulant-la.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA Andy Votel col·lecció el més escoltat el 2014 Finders keepers Harry Partch MEMORABILIA

Aquesta és la història d’un estudiant d’etnomusicologia de Brooklyn que va passar un any a l’Àfrica Occidental comprant cintes en mercats de carrer... i com va aconseguir convertir aquesta estranya col•lecció en un dels segells discogràfics més respectats dels últims anys.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA Awesome Tapes from Africa Brian Shimkovitz col·lecció el més escoltat el 2014 MEMORABILIA
1 2
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58