#ColMacba31

5 podcasts
14.03.2016
25 MIN
Català
FONS ÀUDIO #40
Martí Anson
més Informació

Martí Anson és un artista de múltiples registres que amb les seves obres amplia i redefineix els límits dels espais expositius, les possibilitats de la recepció artística i la condició mateixa de l’artista. A FONS ÀUDIO #40 Anson ens parla dels seus estius de la infància a La Garrotxa, dels seus anys de formació, dels públics de l’art, els límits del museu i els transvasaments entre realitat i ficció.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO #ColMacba31 Col·lecció MACBA Creative Commons FONS ÀUDIO Martí Anson
12.06.2013
18 MIN
Català
FONS ÀUDIO #19
Eulàlia Grau
més Informació

A mig camí entre l'artista d'avantguarda i l'activista, Eulàlia Grau està considerada una de les veus més reivindicatives d’una generació que va impulsar profunds valors de canvi durant els darrers anys del franquisme i els primers de la transició. A partir d'imatges extretes dels mitjans de comunicació l’artista denuncia les perversions i les injustícies del sistema capitalista i els seus diferents mecanismes de control, repressió i pervivència.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO #8M #ColMacba31 Col·lecció MACBA Creative Commons Eulàlia Grau

Florent Bex explica la manera de treballar de Matta-Clark, el context en què es van conèixer i la forma en què les filmacions, fotografies i dibuixos que ell feia com a documentació es van acabar convertint en la seva obra.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a #ColMacba31 arquitectura Col·lecció MACBA Gordon Matta-Clark

Entrevista amb Michael Baldwin i Mel Ramsden amb motiu del dipòsit de 800 peces del grup Art & Language que el col·leccionista francès Philippe Méaille ha fet al MACBA.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a #ColMacba31 Art & Language Art conceptual Charles Harrison col·lecció col·leccionista Mel Ramsden Michael Baldwin Philippe Méaille
14.05.2009
13 MIN
Anglès
Son[i]a #80
Andreas Siekmann i Alice Creischer
més Informació

Entrevista als artistes Andreas Siekmann i Alice Creischer.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a #ColMacba31 activitat Alice Creischer Andreas Siekmann exposició
1
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58