circuit bending

4 podcasts
06.05.2021
73 MIN
Anglès
Son[i]a #330
Peter Blasser
més Informació

Peter Blasser és un dissenyador d'instruments electrònics únic en el món de l'artesania dels sintetitzadors. Els dissenys dels seus circuits catalitzen conceptes filosòfics en capritxosos sintetitzadors analògics que han anat evolucionant des que va començar la seva empresa, Ciat-Lonbarde, a Baltimore fa més de quinze anys. En aquest podcast, Peter Blasser ens presenta els seus instruments ambientals i medita sobre la seva visió de l'electrònica i els sintetitzadors com a forma de creativitat. En el procés s'invoca la fusta, la llum del sol, el vent, el tacte i l'artesania.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a artesania circuit bending circuits Creative Commons Peter Blasser sintetizadors so + tecnologia
26.10.2020
91 MIN
Anglès
Son[i]a #319
John Richards/Dirty Electronics
més Informació

L'improvisador i maker britànic John Richards comparteix el desafiament de gravar una pràctica basada en la interpretació i obre la seva praxi de Dirty Electronics a través d'accessoris i projectes. Ens parla també sobre els ludites i Leicester, sobre la funcionalitat, el control i les xarxes de seguretat, i parla sobre els seus circuits especulatius, l'autoria i la composició.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a circuit bending circuits especulatius control Dirty Electronics John Richards Next Festival Re-Imagine Europe
23.04.2019
61 MIN
Anglès
SONDES #25
més Informació

A SONDES #25, Chris Cutler continua rastrejant la importació de no-instruments en composicions i interpretacions. Músics de jazz i blues, compositors contemporanis, de cinema, grups de rock, artistes sonors i improvisadors, s’apropen a les joguines i als estris de ferreteria en la seva cerca de noves sonoritats.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler circuit bending joguines
08.10.2018
96 MIN
Anglès
Son[i]a #272
Goodiepal & Pals
més Informació

Goodiepal toca un Casiotone VL-1 VL-Tone prestat i parlem de la incapacitat de l'art de tenir un impacte real, del millor lloc per amagar coses, de contractes i piruetes, de dobles estàndards a Europa, de la creativitat en les estratègies de supervivència, de refugiats climàtics, de genocidis, d’afro-futurisme modern, de Radical Computer Music i de circuit bending.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Canvi climàtic circuit bending crisi migratòria Goodiepal Re-Imagine Europe
1
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58