EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Irit Rogoff que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Nora tube8 Sternfeld parla de la crisi de la institució museística, problematitza el gir educatiu, de pedagogia radical, d'emancipació i aliances, de para-institucions, d'estratègies de desaprenentatge i coneixement col·lectiu projectat al futur.

SON[I]A

Janna Graham ens parla sobre pedagogia crítica i radical, sobre el gir educatiu i les maneres en què les pràctiques pedagògiques interactuen amb les culturals i amb les lluites socials.

SON[I]A

L'artista javgrown.com i investigadora Olivia Plender parla sobre productivitat i cures, sufragistes i museus, adolescència i escoles, sobre col·lectius sense líders carismàtics, educació encarnada i la possibilitat de transformar els errors en discussions sinceres.

SON[I]A

Irit lotjav.com Rogoff exposa la importància dels processos de recerca de llarg recorregut que la universitat possibilita en contraposició a la voràgine neoliberal de resultats i impacte immediat.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Sofía Olascoaga que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Nicolás Paris parla sobre pedagogies inestables, el dibuix com a sistema per a projectar idees, l'arquitectura com a mètode de treball, la paraula com a material plàstic i el pensament com a forma.

EXTRA

Como a complement del podcast amb Jordi Ferreiro recollim en aquest document els apunts en brut de la seva personal recerca sobre situacions pedagògiques extraordinàries.

SON[I]A

Jordi Ferreiro parla sobre situacions pedagògiques fora del normatiu, afectes i aprenentatge significatiu i sistemes d'avaluació experimentals.

SON[I]A

Entrevista amb Roser Argemí sobre el projecte de les Magnet Schools.

SON[I]A

L'artista i educador Jordi Ferreiro parla d'altres maneres de relacionar-se amb el Museu i de la seva conversa amb l'exposició de Rita McBride en el context de "Blind Dates".

SON[I]A

Lars Bang Larsen, editor i coautor del llibre "Palle Nielsen. El model. Un model per a una societat qualitativa" parla sobre Palle Nielsen i la seva obra.

SON[I]A

Entrevista amb Tonina Cerdà, responsable de Programes Educatius del MACBA.

SON[I]A

Entrevista a Palle Nielsen, autor del projecte "The Model" (1968).

SON[I]A

Entrevista a Marta Berrocal, creadora del programa educatiu "Expressart. Museu portàtil".

SON[I]A

Entrevista a Manuel J. Borja Villel sobre el Programa d'Estudis Independents (PEI) del MACBA.

SON[I]A

Entrevista a Jorge Ribalta sobre els drets d'autors, el patrimoni i esfera pública.

SON[I]A

Entrevista a Manuel Asensi, codirector del Programa d'Estudis Independents (PEI 2006).

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...