01/05/2008 11' 15''
Castellà
son[i]a #6

Com és habitual en el format Petites històries del cinema, el recorregut audiovisual està dirigit als més petits de la família, però no només a ells. Majors i petits poden gaudir d'una selecció d'obres a càrrec de Carolina López Caballero amb la col·laboració de Mercedes Conde, especialista en òpera.

El cicle Tres tardes a l'òpera (26 d'abril, 10 i 24 de maig de 2008) proposa un recorregut per curtmetratges que uneixen el món operístic amb el món de l'animació, exhibint una gran pluralitat tant en tècniques com en resultats.
Ja des dels començaments del cinema, l'òpera ha servit com punt de partida per a diverses adaptacions cinematogràfiques. Ha estat en el camp de l'animació, sempre molt atent a la música, on l'experimentació ha vist els seus millors fruits.

Aquest cicle s'articula en tres registres: Que bonic és cantar!, on el protagonisme corre a càrrec de la veu i la música; A escena!, on la posada en escena transcendeix els límits de l'escenografia convencional gràcies a la tècnica animada, sempre més propera a la imaginació; i finalment, Què comenci l'òpera!, una divertida sessió centrada en els excessos i la subversió del gènere.

Compartir
Son[i]aaimacióCarolina Caballerocinemadibuixmúsicaopera