13/06/2012 17' 52''
Anglès

Co-fundat per l'artista i compositor Arthur Sauer i Erwin Roebroeks, el Game of Life és l'únic sistema mòbil de Wave Field Synthesis del món.

La Wave Field Synthesis és una tècnica d'espacialització d'àudio en la qual es generen entorns acústics virtuals mitjançant fronts d'ones "artificials" sintetitzades per un nombre elevat d'altaveus individuals. Aquests fronts d'ones semblen originar-se en punts virtuals en l'espai. Al contrari de tècniques tradicionals d'espacialització com l'estèreo, la localització de fonts virtuals a la WFS no depèn ni varia amb la posició de l'espectador.

La Game of Life Foundation s'encarrega de fomentar, produir, programar i donar difusió a projectes d'avantguarda relacionats amb l'espacialització de so. Coincidint amb el festival Sónar, el sistema, amb els seus 192 altaveus dissenyats a mida, formarà part de la mostra "Public Tender" de Rita McBride al MACBA.

SON[I]A parla amb Arthur Sauer de so immersiu, música electrònica espacial, i d'altres aplicacions de la Wave Field Synthesis.

Compartir
Son[i]aThe Game of LifeArthur Sauer Rita McBridewave-field synthesisso + tecnologia

Programes de RWM relacionats