29/09/2011 18' 18''
Anglès

Després d'estudiar literatura i lingüística germàniques, Ann Demeester va iniciar la seva carrera professional com a editora i crítica d'art dels diaris belgues De Morgen i De Financieel-Economische Tijd. L'any 2000 va començar a treballar com a comissària assistent de Jan Hoet, amb qui va col·labora en l'organització de diverses exposicions.

De 2003 a 2006 va exercir com a directora de W139, una plataforma de producció i presentació d'art contemporani a Amsterdam. L'any 2009 va comissariar, juntament amb Kestutis Kuizinas, la Trienal del Bàltic a Vílnius, i poc després va ser designada com a intendent cultural per l'Ajuntament d'Amsterdam, amb la finalitat d'aguditzar el debat sobre el paper que l'art i la cultura poden exercir en processos de desenvolupament urbà. Actualment compagina les seves tasques al front del Centre d'Art De Appel, amb la seva participació en el consell editorial de les revistes "A-Prior" i "FR David".

Aprofitant la seva recent intervenció a les jornades de debat Talking Galleries, Son[i]a parla amb Ann Demeester sobre la seva trajectòria, la seva experiència personal a De Appel Arts Centre i l'impact de la crisi a les institucions culturals.

Compartir
Son[i]aTalking GalleriesAnn Demeester