07/04/2011 16' 59''
Anglès

Fundat a Coventry (Anglaterra) el 1968 per Michael Baldwin, Terry Atkinson, David Bainbridge i Harold Hurell, Art & Language va recollir el treball conjunt que aquests artistes duien a terme des de 1965. Un any després, es va editar el primer número de la revista del mateix nom, "Art-Language", publicació que reflexionava sobre els problemes teòrics de l’art conceptual i que va esdevenir plataforma pel desenvolupament de les propostes del grup.

Entre 1969 i 1970, s’hi van incorporar Mel Ramsden, Ian Burn, Joseph Kosuth i Charles Harrison. Posteriorment, el grup va arribar a aglutinar més d’una trentena d’artistes. Des de 1977, Art & Language ha estat format per Michael Baldwin i Mel Ramsden, juntament amb la intervenció teòrica de l’historiador i crític d'art Charles Harrison, mort el 2009.

Son[i]a parla amb Michael Baldwin i Mel Ramsden amb motiu del dipòsit d’un fons extraordinari de 800 peces del grup Art & Language que el col·leccionista francès Philippe Méaille ha fet al MACBA.

Compartir
Son[i]acol·leccionistaArt conceptualCharles HarrisonMel Ramsden Michael Baldwin Art & LanguagePhilippe Méaillecol·lecció#ColMacba31