18/07/2007 9' 55''
Català
son[i]a 46

La segona edició del Programa d'Estudis Independents (PEI) té com a objectiu desenvolupar una reflexió en el camp de les pràctiques artístiques que vinculen l'art a les ciències humanes i a la intervenció criticosocial. En consonància amb aquest objectiu, tracta d'incentivar i formar en els estudiants una capacitat d'actuació en l'àmbit de l'activitat professional, que es fonamenta en una postura crítica respecte a l'art i la cultura. És per aquesta raó que el PEI persegueix la construcció de nous espais per a l'educació política i que es postula com un lloc per a l'experimentació de les formes de relació entre el museu i el públic.

En la seva segona edició, el PEI compta amb la participació de Xavier Antich, Manuel Asensi, Neil Smith, George Yúdice, Marcelo Expósito, Beatriz Preciado, Suely Rolnk i Jordana Mendelson, entre d'altres.

El SON[I]A repassa amb Manuel J. Borja-Villel, director del MACBA, els objectius del PEI i parla sobre el paper de l'espectador, la possibilitat de transmetre un altre tipus de coneixement a través d'un espai de relació i el paper de les teories feministes en aquest altre modus operandi.

Compartir
Son[i]aManuel J. Borja-VilleleducacióPEIdissidència sexual