16/06/2008 60' 0''
Anglès
Radio Action III. Foto: David La Spina (http://davidlaspina.com)

A càrrec de Barbara Held i Pilar Subirà . 
Programa actualitzat. Disponible l'àudio interpretat en directe. Un programa en col·laboració amb l’organització novaiorquesa d’art de transmissió free103point9 i Galen Joseph-Hunter.

Radio Action III ofereix treballs de so de cinc minuts relacionats conceptualment a la idea de la "ràdio" com a instrument o com a tema, composats per artistes de transmissió de freee 103point9 que treballen en equip. 31 Bown i Matt Bua comenten la fam que existeix al mercat sobre tot allò que és wireless, sense fil. Damian Catera explora el contingut de l’espectre d’emissores d’FM com a símbol de deteriorament social. Alexis Bhagat i Sophea Lerner fan servir l’espectre de transmissió como a espai interconnectat per a la comunicació. Melissa Dubbin i Aaron S. Davidson, de la mateixa manera que neuroTransmitter, organitzen recreacions i/o fan servir gravacions d’arxiu per homenatjar accions i experiments radiofònics histórics. The Dust Dive i Latitude/Longitude fan una fusió de la seva pràctica musical amb "forces celestials". Joshua Fried i Todd Merrell, Tom Roe i Scanner, així com LoVid i Michelle Rosenberg amb Howard Huang utilitzen l’espectre electromagnètic (senyal i interferència) com a paleta sònica. Anna Friz i Tianna Kennedy consideren l’espai conceptual i poètic de la ràdio. Michelle Nagai amb Kenta Nagai, així com radio_ruido i ben owen exploren la transmissió i recepció com a mitjans per fer un mapa de l’espai interior.

El 7 d'agost de 2008, el projecte Radio Action III va ser interpretat en directe per alguns dels seus artistes al New Museum de Nova York. RWM presenta las peces enregistrades en aquell context. Radio Action III també está disponible en CD en la seva versió completa  a free103point9.

Llista de temes

01 Tom Roe i Scanner, "Airscape". Interpretat per Tom Roe
02 Damian Catera, "deComposition USA". Interpretat per Damian Catera
03 Anna Friz i Tianna Kennedy, "When radios sleep what dreams may come". Interpretat per Tianna Kennedy
04 Melissa Dubbin i Aaron S. Davidson, "You Love Me Truly". Composat i interpretat per George Positive, Samuel Dishy, Maxwell McDonald, Aaron Reed, i Kevin Smith. Lletra de Carrie Jacobs Bond
05 Joshua Fried i Todd Merrell, "Pistol Shrimp". Interpretat per Joshua Fried i Todd Merrell
06 LoVid i Michelle Rosenberg, en col·laboració amb Howard Huang, "Ring in the New". Interpretat per LoVid i Howard Huang
07 The Dust Dive i Latitude/Longitude, "PARTY COVE". Interpretat per The Dust Dive i Latitude/Longitude
 

Compartir
RecercaLínies de visiómúsicasoràdio free103point9Línies de visió