13/08/2013 67' 34''
Anglès

A càrrec de Carl Michael von Hausswolff

Per la majoria de la gent, energia és sinònim d'electricitat, llum solar i menjar. És una necessitat bàsica i sembla que, en un món material, no cal donar-hi més voltes. Neixes, vius i mors. Punt! També hi ha qui creu que absolutament tot és energia i que l'enorme quantitat de freqüències combinades que això comporta és el que manté les coses al seu lloc, en una gran massa de detalls infinits i entremesclats que es mouen a poc a poc o molt de pressa, adaptant-se a les circumstàncies: la memòria del passat com un reflex del futur.

Així, la memòria es preserva com energia i aquesta pot romandre en estat latent, a l'espera de ser activada o desactivada de nou. La velocitat i la durada del moviment d’aquesta enorme massa i el seu contingut és variable i interfereix amb els detalls, els hi dóna color i els converteix en elements evolutius als quals ens referim com nous.

Aquesta massa gira en espiral i té múltiples centres. Sembla que el visionari suec Emanuel Swedenborg coneixia aquests moviments i formes, i va escriure sobre ells en l'apèndix del seu "De Cultu Et Amore Dei". Avui, al 2013, ho podríem anomenar "matèrgia".

Compartir
RecercaInterrupcions Carl Michael von HausswolffInterrupcions selecció musicalpsicofoniesMichael Espositoleif e. bomanveuMix

Programes de RWM relacionats