12.05.2006
10 MIN

Son[i]a #6
Janet Cardiff i George Bures Miller

descarregar
Son[i]a #6

Bartomeu Marí, cap d’exposicions del Museu, entrevista a Janet Cardiff i George Bures Miller, artífexs de l’exposició “The Killing Machine i altres històries”. Ambdós artistes col·laboren des de fa deu anys i en moltes de les seves obres utilitzen en les seves obres el so i la seva pròpia veu com a material principal, materialitzant-lo en forma d’instal·lacions i d’obres mòbils, en les quals l’usuari es troba immers en un món en el que l’experiència sonora entra en contradicció amb l’experiència visual.
El programa inclou un fragment de l’obra “Walks”, en el que la veu de Janet Cardiff ens dóna instruccions i ens proposa actuar com a part integrant de la pròpia obra.

Son[i]a Bartomeu Marí cinema exposició George Bures Miller Janet Cardiff so teatralitat
material addicional
1 resultats
Son[i]a #6
document
programes relacionats
3 destacats
28.12.2023
31 MIN
Anglès
PROBES #37.2
Auxiliars
més Informació

A SONDES #37.2, Chris Cutler convoca a crooners, artistes experimentals i llegendes del rock per a intercanviar notes d'una reunió d'EA (Electricionistes Anònims) sobre la seva dependència mútua dels micròfons i altaveus (el feedback és benvingut).

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler electricitat espacialització
23.11.2023
60 MIN
Anglès
PROBES #37
més Informació

A SONDES #37 analitzem la revolució iniciada per la vàlvula termoiònica i, en particular, l’estat de confusió però també de transformació que l'amplificació elèctrica va dur a un món fins llavors basat únicament en lleis acústiques. A continuació examinem l'entrellaçament cibernètic dels seus portals-mirall (el micròfon i l'altaveu) a través de la inestabilitat generativa de la retroalimentació i els seus poders expressius...

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler so + tecnologia

Arthur Sauer, co-fundador de Game of Life, l'únic sistema mòbil de Wave Field Synthesis del món, parla de so immersiu, música electrònica espacial, i d'altres aplicacions de la Wave Field Synthesis.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Arthur Sauer Rita McBride so + tecnologia The Game of Life wave-field synthesis
Son[i]a #6 Janet Cardiff i George Bures Miller
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58