01.03.2024
12 MIN
Castellà

Son[i]a #388. Macarena García
Escenes eliminades

descarregar
cronologia
00:01
05:52
10:26
Son[i]a #388. Macarena García

Heinrich Hoffmann, "Der Struwwelpeter", 1928

Recuperem fragments inèdits de la conversa amb l’escriptora, editora i acadèmica xilena Macarena García, que no vam poder incloure en el seu moment. La Macarena comparteix el seu interès des dels estudis d’infància per observar i analitzar com els processos i consensos de la cultura, la societat, l’ètica i la política es tensionen des d’aquest espai, aturant-se en les expressions artístiques com la literatura infantil, com a cas d’estudi, i en concret, el llibre-àlbum. Esbossem també una breu genealogia del llibre-àlbum i les múltiples estratègies narratives que es despleguen des d’aquest, dels llibres desafiadors a les relacions no pedagògiques entre imatge i text o la figura de l’el·lipsi.

Conversa: Loli Acebal i Anna Ramos. Guió: Loli Acebal.

 

Producció sonora: Anna Ramos.

Extra Creative Commons llibre-àlbum Macarena García
material addicional
1 resultats
programes relacionats
1 destacats
14.09.2022
102 MIN
Anglès
Son[i]a #357
Andrea Francke
més Informació

Parlem amb l'artista Andrea Francke sobre el seu interès en les infraestructures i els projectes participatius. La inclusió, l’hospitalitat i els ressons del projecte colonial apareixen a la conversa. L’Andrea va desfent la idea de fracàs mentre reflexiona sobre els desafiaments que comporta l'elaboració de polítiques i marcs legals institucionals. Parlem també de categories d'art importades, de treballs invisibles i de la idea de caritat com un carreró sense sortida.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Andrea Francke creació colectiva Creative Commons DIWO Eva Rowson hospitalitat infraestructura pedagogia pràctiques participatives
Son[i]a #388. Macarena García Escenes eliminades
Extra
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58