28.02.2007
16 MIN
Castellà

Son[i]a #36
Manolo Laguillo i Jorge Ribalta

descarregar
Son[i]a #36

L’exposició “Barcelona, 1978-1997… MANOLO LAGUILLO” fa un recorregut per una part important del treball de Manolo Laguillo (Madrid, 1953), concretament la que se centra en la representació de Barcelona. I ho fa a partir de la hipòtesi de l’estreta relació que manté la seva obra amb la construcció d’una imatge de la ciutat a través de la fotografia en la dècada dels vuitanta, crucial per a la història urbana d’aquesta ciutat.
El SON[I]A parla amb Jorge Ribalta, comissari de l’exposició, i amb Manolo Laguillo sobre temes com la tensió entre el treball d’autor (art) i la representació de la ciutat (document) que es dóna en el llenguatge fotogràfic.

Son[i]a arquitectura exposició fotografia Jorge Ribalta Manolo Laguillo
programes relacionats
2 destacats

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Manolo Laguillo que no vam poder utilitzar en el seu moment.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra FONS ÀUDIO Creative Commons Escenes eliminades fotografia Manolo Laguillo
17.12.2015
43 MIN
Castellà
FONS ÀUDIO #37
Manolo Laguillo
més Informació

Manolo Laguillo (Madrid, 1953) és fotògraf, assagista i catedràtic de fotografia a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Les seves representacions urbanes, austeres i despoblades, il·lustren els processos de transformació de les metròpolis contemporànies. A FONS ÀUDIO #37 Manolo Laguillo ens parla dels seus processos de treball amb la càmera de gran format; dels seus passejos per la perifèria; de bassals, asfalt i ruïnes; de les possibilitats del color i el blanc i negre; la sensualitat de la còpia en paper; i dels vincles entre música i fotografia.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO #intenciópoètica Col·lecció MACBA Creative Commons fotografia Manolo Laguillo
Son[i]a #36 Manolo Laguillo i Jorge Ribalta
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58