01.06.2021
3 MIN
Castellà

Son[i]a #329. Violeta Ospina
Escenes eliminades

descarregar
cronologia
00:01
Son[i]a #329. Violeta Ospina

Recuperem aquí fragments inèdits de l’entrevista amb l’artista i educadora Violeta Ospina que no vam poder utilitzar en el seu moment. Partint d’una preciosa metàfora sobre la maleta del gat Fèlix, Violeta recull l’experiència i fragilitats que comporten la seva condició de migrant i el com i el per què abraça la indisciplina de sde la seva pràctica artística.

Conversa: Antonio Gagliano, Veronica Lahitte, Samuel Céspedes i Anna Ramos. Edició: Antonio Gagliano. So: fragments de la bústia d'orgasmes de Radio Cava-ret.
Extra art sonor Creative Commons Escenes eliminades migra i colonialitat ràdio radioart Violeta Ospina
material addicional
1 resultats
programes relacionats
2 destacats
14.04.2021
46 MIN
Castellà
Son[i]a #329
Violeta Ospina
més Informació

Artista, educadora i impulsora de projectes col·laboratius que presten especial atenció al so i al cos, el treball de Violeta Ospina es desplega mitjançant dispositius multiformes que busquen vivificar el present, emprant com a matèria primera els imaginaris i expressions típiques de les festivitats populars. Les pinyates, les maquetes, les processons, el karaoke, el carnaval o el cabaret apareixen en la seva pràctica com a catalitzadors de violència i tendresa, capaces de despertar al mateix temps les possibilitats paròdiques latents en qualsevol situació quotidiana. Violeta és co-fundadora de Radio Cava-ret, un projecte associat a l'escolta i a la teatralitat que s'enuncia, recuperant el rastre dels futuristes, com una ràdia, com el revers experimental i eròtic de la ràdio tradicional.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a antirracisme Creative Commons erotisme migra i colonialitat performance ràdio ràdio comunitària radioart
03.11.2014
30 MIN
Castellà
Son[i]a #198
Antonio Gagliano
més Informació

Antonio Gagliano parla dels seus projectes, de la seva relació amb el dibuix i els mapes d'idees, i de com generar eines, protocols i cartografies que ens serveixin per circular en els arxius i en els repositoris del nostre temps.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Antonio Gagliano arxiu diagrama dibuix Nonument
Son[i]a #329. Violeta Ospina Escenes eliminades
Extra
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58