03.03.2016
43 MIN
Castellà

Son[i]a #223
Toni Serra - Abu Ali

descarregar
cronologia
01:30
11:05
16:17
22:46
25:36
30:24
37:02

L’artista, realitzador, Toni Serra, Abu Ali, corresponsable del festival OVNI, recorda perfectament com els seus fonaments de caire anarquista es van esquerdar amb el descobriment de determinades formes d’organització vital que tenien a veure amb el sagrat i les pràctiques religioses. Encara que aquesta col·lisió i el posterior acostament a algunes tradicions ancestrals eminentment orientals té més que veure amb un llarg recorregut estretament vinculat a l’exploració del coneixement.

Coneixement introspectiu, personal, però també de l’entorn. Un interès per entendre que passa precisament per deixar d’entendre, un camí epistemològic que precisa del no-saber i de certs estats mentals que l’establishment mèdic occidental ha catalogat com alterats. Trance, canvi, flux, i tot el que transcorre en aquests plans del no quantificable.

SON[I]A parla amb Toni Serra de trance, de llums, d’ombres, de transicions, de condicions de vida i possibilitat, de veure i de vetllar, de somiar i de desaprendre. I de plantes, clar.

Son[i]a +escoltats-maig-2020 14 anys y 14 registres memorables de RWM Abu Ali desaprendre migra i colonialitat Toni Serra trance
material addicional
1 resultats
programes relacionats
6 destacats

Encara contaminades de les ansietats, incerteses, desigualtats i contradiccions que ens ha posat bruscament al davant la pandèmia de la COVID-19, i malgrat aquest nou estat d’hibernació mental que m’acompanya des que aquesta distopia en procés ha mutilat els nostres sentits i les nostres relacions socials, aquí em trobo amb alguna cosa a celebrar. Aquests dies fins i tot em costa fer la llista de la compra, de manera que ho celebrem amb un asterisc enorme i paraules somortes. Celebrem-ho!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra assaig ràdio

Conversem amb Lucía Piedra Galarraga, Diego Falconí Travez i Karo Moret del Grup de pensament, pràctiques i activismes afro/negres sobre altars, ekekos, nefands, Santa Bàrbara i les Siameses de Valdivia. De la seva mà, analitzem les polítiques del cabell, el sucre com a producte estrella de les rutes del Carib, i la destresa de la cendra per a evidenciar l'extermini de les antigues comunitats sodomites andines.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials Altars antirracisme Creative Commons Diego Falconí Travez dissidència sexual Karo Moret Oyèrónké Oyèwùmi

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Toni Serra/Abu Ali que no vam poder utilitzar en el seu moment.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Abu Ali migra i colonialitat Toni Serra

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Kristine Khouri que no vam poder utilitzar en el seu moment.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Arb art Creative Commons Escenes eliminades Kristine Khouri Passat inquiet
04.03.2015
23 MIN
Anglès
Son[i]a #204
Kristine Khouri
més Informació

Kristine Khouri parla sobre les petjades de la modernitat al món àrab, i sobre els canvis que s'han produït en, i en relació amb, la narrativa àrab postcolonial com a resultat de l'11-S i les seves conseqüències globals. Khouri també tracta la metodologia que utilitza per reescriure històries regionals basades en l'anàlisi dels documents i la producció de coneixement.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Arb art Kristine Khouri Passat inquiet post-colonialisme

Aclaparats pel discurs institucionalitzat de la política i els economistes, convidem artistes, filòsofs, investigadors i poetes a posar en comú quines són les implicacions, positives i negatives, de la crisi estructural que estem vivint, i a imaginar un futur incert.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials #encrisi #encrisi Ana Longoni crisi Matías Rossi Rubén Martínez Toni Serra
Son[i]a #223 Toni Serra - Abu Ali
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58