23.01.2014
26 MIN
Anglès

Son[i]a #186
Sylvain Levy

descarregar

Sylvain i Dominique Levy són els fundadors de la DSL Collection, una col·lecció especialitzada en art xinès contemporani que inclou pintura, escultura, vídeo, fotografia i instal·lacions.

El matrimoni va decidir embarcar-se en el que consideren una «aventura personal» després d’un viatge a Xangai el 2005. En aquesta visita, a més de sentir-se profundament captivats per la cultura del país, van tenir ocasió d’entrar en contacte amb algunes personalitats del món artístic local. Lorenz Helbling, fundador de la ShanghART Gallery, els va introduir en la creació xinesa actual i l’artista Ding Yi els va obrir les portes del seu estudi. Des de llavors, s’han lliurat amb passió a la tasca d’estudiar i difondre l’art contemporani i la cultura del país.

La seva col·lecció inclou obres d’artistes com Ding Yi, Zhou Tiehai, Zhang Huan, Yang Jiechang, Martina Köppel-Yang i també de col·lectius com Big Tail Elephant Working Group o Yangjiang Group. Amb una forta presència a la xarxa, la DSL Collection vol derrocar fronteres, expandir els seus canals de difusió i adquirir un segell d’identitat propi basat en les possibilitats creatives de les noves tecnologies.

SON[I]A parla amb Sylvain Levy sobre els nous rols que estan assumint col·leccionistes i museus en temps de crisis, sobre les motivacions de la seva col·lecció i sobre l’ecosistema de l’art xinès actual.

Son[i]a China col·lecció col·leccionista Sylvain Levy
Son[i]a #186 Sylvain Levy
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58