16.08.2012
11 MIN
Castellà

Son[i]a #160
Jordi Ferreiro

descarregar

Jordi Ferreiro investiga en l’àmbit de l’educació i la comunicació de l’art. Els seus treballs s’adrecen a públics diversos que participen en la configuració final de l’obra, i sovint adopten la forma de visites guiades, tallers, happenings participatius, hiperficció i jocs de rol amb acció real.

“Conversa amb el museu (un passeig fins a Arena)” és la seva obra més recent. Aquesta peça sonora pren la forma d’una audioguia poc convencional i ha estat realitzada en el context del programa “Blind Dates” per tal de donar un nou ús a “Arena” de Rita McBride durant els quatre mesos que dura l’exposició.

SON[I]A parla amb Jordi Ferreiro d’altres maneres de relacionar-se amb el Museu i de la seva conversa amb l’exposició de Rita McBride.

Son[i]a educació Jordi Ferreiro Rita McBride
material addicional
1 resultats
programes relacionats
3 destacats
18.11.2015
50 MIN
Castellà
Son[i]a #217
Jordi Ferreiro
més Informació

Jordi Ferreiro parla sobre situacions pedagògiques fora del normatiu, afectes i aprenentatge significatiu i sistemes d'avaluació experimentals.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a educació gir educatiu Jordi Ferreiro

Como a complement del podcast amb Jordi Ferreiro recollim en aquest document els apunts en brut de la seva personal recerca sobre situacions pedagògiques extraordinàries.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Creative Commons educació gir educatiu Jordi Ferreiro pedagogia
01.07.2011
9 MIN
Anglès
FONS AUDIO #9
Rita McBride
més Informació

Les obres de Rita McBride se situen en un terreny fronterer entre l'escultura, l'arquitectura i el disseny industrial. Partint d'una apropiació crítica d'objectes de la vida quotidiana, l'artista modela peces enigmàtiques que ens obliguen a qüestionar-nos la naturalesa dels símbols que conformen la nostra cultura.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO arquitectura Col·lecció MACBA Desitjos i necessitats. Col·lecció MACBA Rita McBride
Son[i]a #160 Jordi Ferreiro
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58