23.02.2012
19 MIN
Català

Son[i]a #147

descarregar

En el patrimoni fotogràfic espanyol té un paper important el Centre Internacional de Fotografia Barcelona, una institució pionera que entre els anys 1978 i 1983 va dur a terme una tasca significativa en el camp de la fotografia. Escola, sala d’exposicions, biblioteca, cine i bar al mateix temps, el centre es va dedicar a la docència, la divulgació i la producció, i va ser una peça clau en el debat sobre la fotografia durant la Transició.

Fruit d’un treball de recerca, el MACBA recupera ara amb una exposició i un llibre l’experiència truncada d’aquest centre singular. La mostra aplega quasi 600 imatges sobre la vida popular a Barcelona, així com un conjunt documental inèdit que passarà a formar part del fons del Centre d’Estudis i Documentació del MACBA. Així mateix, la publicació inclou entrevistes i testimonis de molts dels participants en l’experiència del CIFB, i que constitueixen una font oral de primer ordre per a investigacions posteriors.

SON[I]A parla amb Bartomeu Marí, director del MACBA i Jorge Ribalta y Cristina Zelich, comissaris de l’exposició.

Son[i]a Bartomeu Marí Cristina Zelich exposició fotografia Jorge Ribalta
programes relacionats
2 destacats
27.07.2015
32 MIN
Castellà
FONS ÀUDIO #32
Jorge Ribalta
més Informació

L'artista, crític i comissari d'exposicions Jorge Ribalta ens parla sobre els seus processos de treball; sobre les confluències entre pràctiques artístiques i pràctiques socials; i sobre les relacions entre creació, gaudi i coneixement.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO Creative Commons fotografia Jorge Ribalta
26.01.2012
26 MIN
Català
Son[i]a #145
més Informació

Bartomeu Marí, Carles Guerra i Yaiza Hernández presenten la temporada 2012.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Bartomeu Marí Carles Guerra col·lecció Yaiza Hernández
Son[i]a #147
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58