29.12.2011
16 MIN
Castellà

Son[i]a #143
Estrella de Diego

descarregar

Estrella de Diego és assagista i Catedràtica d’Art Contemporani a la Universitat Complutense de Madrid, a més d’haver estat professora convidada a nombroses universitats espanyoles i estrangeres, ocupant –entre d’altres- la Càtedra King Juan Carlos I of Spain of Spanish Culture and Civilization a la New York University durant els anys 1998 i 1999. La seva investigació se centra en la teoria de gènere, els estudis visuals i postcolonials i els orígens de la modernitat. Ha estat comissària de nombroses exposicions, és autora de diversos llibres, columnista habitual del diari El País i directora de la sèrie Azul Mínima de l’Editorial Siruela.

Aprofitant la participació recent d’Estrella de Diego a les jornades Talking Galleries, Son[i]a parla amb ella sobre les dinàmiques que es generen entre alguns dels agents i les institucions principals que configuren el sistema de l’art contemporani: artistes, comissaris, crítics, museus, galeries i universitats.

Son[i]a Estrella Diego Talking Galleries
programes relacionats
1 destacats
29.09.2011
19 MIN
Anglès
Son[i]a #136
Ann Demeester
més Informació

Entrevista amb Ann Demeester sobre la seva trajectòria, la seva experiència personal a De Appel Arts Centre i l'impact de la crisi a les institucions culturals.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Ann Demeester Talking Galleries
Son[i]a #143 Estrella de Diego
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58