30.12.2010
16 MIN
Anglès

Son[i]a #117
Seth Siegelaub

descarregar

En el context de l’art conceptual de la dècada de 1960, en contacte estret amb alguns dels artistes més coneguts, sorgeixen figures heterodoxes com la del novaiorquès Seth Siegelaub (1941). Galerista, editor, marxant i comissari independent, Siegelaub va inventar mètodes innovadors en la presentació i difusió de l’art conceptual.

A més, va impulsar projectes d’un impacte social evident en un context cultural marcat pel conflicte de la guerra del Vietnam i l’emergència de la politització de l’art. Sense un acostament al context de l’època no s’entenen propostes com la United States Servicemen’s Fund Art Collection i el “contracte d’artista”.

Son[i]a parla amb Seth Siegelaub sobre el marc sociocultural dels seixanta i la seva relació amb la producció artística contemporània.


 

Son[i]a Art conceptual Seth Siegelaub
material addicional
1 resultats
programes relacionats
1 destacats
12.01.2023
58 MIN
Anglès
Son[i]a #363
Martin Zeilinger
més Informació

El treball de l'investigador Martin Zeilinger sorgeix d'una profunda fascinació per l’àrea grisa on els protocols de la tecnologia blockchain convergeixen amb l'art. Lluny del triomfalisme dels evangelistes de la Web3, el seu enfocament se centra en els artistes i projectes que realment miren d'integrar en la seva pràctica algunes de les característiques i possibilitats més destacades d'aquests sistemes distribuïts. En aquest podcast Martin parla sobre el potencial poètic i polític de la cadena de blocs, al mateix temps que tracem una línia de temps una mica difusa que connecta l'art conceptual dels seixanta amb els contractes intel·ligents, les organitzacions autònomes descentralitzades i nous de mecanismes de consens.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a #117 Seth Siegelaub
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58