13.05.2010
14 MIN
Anglès

Son[i]a #103
Natascha Sadr Haghighian

descarregar

Natascha Sadr Haghighian treballa diferents formats com el vídeo, la performance, el computer art i el so, tant de manera individual com en col·laboració. La seva obra se centra en aspectes sociopolítics per tal d’evidenciar els processos de construcció de la societat industrial. Entre els seus múltiples projectes, destaca www.bioswop.net, una plataforma online en la qual artistes i gestors culturals poden prestar i intercanviar dades dels seus currículum.

El Son[i]a parla amb Natascha Sadr Haghighian sobre qüestions com com la investigació artística, la relació entre art i política i la pràctica artística com a força per a l’emancipació.


 

Son[i]a Natascha Sadr Haghighian
material addicional
1 resultats
programes relacionats
3 destacats
16.02.2022
86 MIN
Anglès
Son[i]a #346
Jessica Ekomane
més Informació

Jessica Ekomane és artista sonora, compositora, i professora d'Estudis Sonors i Arts Sòniques a la Universität der Künste Berlin. Les instal·lacions i actuacions quadrafòniques d’Ekomane aborden la música algorítmica com una pràctica social basada en qüestions com la relació entre la percepció individual i la dinàmica col·lectiva, i exploran les expectatives d'escolta i les seves arrels socials. En aquest podcast, Jessica Ekomane parla sobre la llibertat de joc, eMule, els òrgans de tubs, les limitacions i la flexibilitat de Max/MSP, els orígens de la síntesi de so no occidental, la recerca DIY, les quotes, el minimalisme i el seu amor primerenc per Ligeti i Destiny's Child.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a computer music diàspora africana Jessica Ekomane Natascha Sadr Haghighian ràdio

El funcionament tècnic de la instal·lació sonora "# 04 Natascha Sadr Haghighian. De paso" explicat per la pròpia artista.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Audio_EXTRA Capella MACBA Natascha Sadr Haghighian
15.09.2011
18 MIN
Anglès
Son[i]a #135
Natascha Sadr Haghighian
més Informació

Entrevista amb Natascha Sadr Haghighian sobre l'exposició "# 04 Natascha Sadr Haghighian. De paso".

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Capella MACBA Natascha Sadr Haghighian
Son[i]a #103 Natascha Sadr Haghighian
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58