05.05.2006
11 MIN
Castellà

Son[i]a #1
Franco Berardi "Bifo"

descarregar
Son[i]a #1

Escriptor, filòsof i agitador cultural italià, Franco Berardi “Bifo” aposta per un activisme mediàtic independent, capaç d’afavorir imaginaris no-estandaritzats des d’altres estratègies d’informació i comunicació. En aquest sentit, estructures com la ràdio lliure o les telestreets esdevenen estructures efectives per a l’acció política. Destacat participant i analista del Moviment del 77 italià, és cofundador del lloc-web Rekombinant i autor de nombrosos llibres com “La fàbrica de la infelicitat. Noves formes de treball i moviment global” o, “Telestreet. Máquina Imaginativa no homologada”, en aquest cas amb Marco Jacquemet i Giancarlo Vitali. El 2004, Bifo va participar a “La revolució (no serà) retransmesa”, jornades de debat sobre comunicació i activisme al MACBA. El SON[I]A s’estrena amb una entrevista exclusiva i una pinzellada de la l’obra sonora de Marcel Broodthaers “Entrevista a un gat”, 1970.

Son[i]a activisme col·lecció conceptual crítica institucional Franco Berardi "Bifo" Marcel Broodthaers política
programes relacionats
3 destacats
03.11.2015
46 MIN
Anglès
Son[i]a #216
Franco "Bifo" Berardi
més Informació

Bifo parla sobre assassinats en massa, en relació al cinema, la salut mental, la neuroplasticitat, l'amistat, la ironia i, en última instància, l'esperança.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Franco Berardi "Bifo" neoliberalisme Occupy Movement societat del malestar
06.12.2011
7 MIN
Castellà
SON[I]A #141. Franco Berardi
Escenes eliminades
més Informació

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb l'escriptor, filòsof i activista polític i cultural Franco Berardi que no vam poder incloure en el seu moment.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Audio_EXTRA Escenes eliminades Franco Berardi "Bifo" radio pirata
01.12.2011
30 MIN
Castellà
Son[i]a #141
Franco Berardi
més Informació

Entrevista amb l'escriptor, filòsof i activista polític i cultural Franco Berardi sobre la resistència ciutadana enfront de la crisi que amenaça Europa actualment i possibles estratègies d'insurrecció.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a 14 anys y 14 registres memorables de RWM Franco Berardi "Bifo"
Son[i]a #1 Franco Berardi "Bifo"
Son[i]a
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58