30.01.2014

SONDES #7
Transcripció

descarregar PDF

A càrrec de Chris Cutler

A finals del segle XIX, la música va canviar de manera dràstica degut a dos factors: el col·lapse de la tonalitat convencional, que va fer trontollar els fonaments de la música culta, i la invenció d’una nova i revolucionària forma de memòria, l’enregistrament sonor, que va redefinir i donar força al món de la música popular.

Una marea de sondes i experiments al voltant de nous recursos musicals i noves pràctiques organitzatives inundava totes dues disciplines, provocant així un intercanvi entre ambdues i la consolidació d’una nova estètica que portaria el so i les seves manipulacions més enllà dels estrets límits de la “música”. Aquesta sèrie intenta seguir aquests canvis de manera analítica, per tal d’explicar com i per què els gèneres musicals i post-musicals són com són.

SONDES #7 investiga algunes de les preparacions aplicades a la percussió i la veu abans d’observar la recuperació i invenció de certes tècniques aplicades al piano.

Extra Sondes Chris Cutler instrumentos preparats piano preparat Transcripció Transcripció SONDES
programes relacionats
4 destacats
14.07.2014
63 MIN
Anglès
SONDES #8
més Informació

En aquest vuitè programa Chris Cutler presenta modificacions en instruments de corda que busquen allunyar-se, amb coherència, de la tonalitat.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler instrumentos preparats
21.11.2013
58 MIN
Anglès
SONDES #6
més Informació

Amb la finalitat d'alterar el so dels instruments convencionals, hi ha gent que ha superposat, lligat, cargolat o unit d'altres maneres una infinitat d'objectes als seus instruments. Aquest sisè programa traça un mapa i explora els marges de les preparacions d'instruments de corda i de vent.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler guitarra preparada instrumentos preparats
24.04.2014
30 MIN
SONDES #7.2
Auxiliars
més Informació

Aquest auxiliar investiga preparacions per a percussió i tècniques esteses per a piano.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler instrumentos preparats piano preparat selecció musical SONDES. Auxiliars
05.03.2014
58 MIN
Anglès
SONDES #7
més Informació

SONDES #7 examina algunes de les preparacions per percussió i veu, abans de fixar-se en els orígens i el ressorgiment de les tècniques d'interpretació estesa, començant pel piano.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Sondes Chris Cutler instrumentos preparats
SONDES #7 Transcripció
Extra
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58