16.03.2008
60 MIN
Castellà

SIGNALS, CALLS AND MARCHES
(...el que la música militar a la música)

descarregar
SIGNALS, CALLS AND MARCHES

A càrrec d’Asier Mendizabal

És una proposta d’Asier Mendizabal que traça un itinerari molt particular per alguns temes que comparteixen certa apropiació de les formes de la música popular vinculades als himnes, les marxes, els cors i la txaranga amb resultats i relacions de significat inesperat.

Asier Mendizabal (Ordizia, Guipúscoa, 1973) és un dels artistes bascos de la nova generació que para més atenció a les relacions entre forma, discurs i ideologia. La seva pràctica pot ser descrita com una crítica de la ideologia a partir de la posada en escena de les estructures que li donen forma. A través dels camps expandits de l’art, la música rock, el cinema, la política i la teoria, la seva mirada sobre les estructures socials el porta a esbossar un mapa de la totalitat de les relacions de producció. Aquest acostament multidisciplinari i transversal d’Asier Mendizabal toca de ple les dificultats de representació del fet polític, com també els buits entre l’activitat artística i l’«inconscient polític» present en les produccions culturals, manifestacions de la col·lectivitat i moviments de masses.

Especials Asier Mendizabal jazz música punk
material addicional
1 resultats
programes relacionats
3 destacats
20.09.2016
37 MIN
Castellà
Son[i]a #230
Jota Izquierdo
més Informació

Jota Izquierdo parla sobre capitalisme groc, economia informal, emprenedoria underground, exotització, enginy i reproductibilitat pirata, a ritme de cumbia.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a #rastresPUNK Jota Izquierdo punk
20.01.2017
32 MIN
Castellà
FONS AUDIO #46
Rogelio López Cuenca
més Informació

Rogelio López Cuenca crea obres que propicien "una confusió, un extranyament, una desfamiliarització" que obliga a replantejar a l'espectador la pròpia posició respecte a la peça i les seves implicacions semàntiques, polítiques o estètiques.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials FONS ÀUDIO Col·lecció MACBA Creative Commons Rogelio López Cuenca

Asier Mendizabal, Peio Aguirre i Bartomeu Marí parlen sobre l'exposició "Asier Mendizabal".

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a Asier Mendizabal Bartomeu Marí exposició Peio Aguirre
SIGNALS, CALLS AND MARCHES (...el que la música militar a la música)
Especials
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58