28.12.2011
15 MIN
Anglès

MEMORABILIA. COL·LECCIONANT SONS AMB…
Sublime Frequencies

descarregar

Fundat l’any 2003 per Alan Bishop, Hisham Mayet i Richard Bishop, Sublime Frequencies ha esdevingut un dels referents en l’exploració de la música popular i folklòrica provinent de diferents regions d’Àfrica, l’Orient Mig i Àsia.

Amb un enfocament que s’allunya voluntàriament de l’etnomusicologia tradicional i l’acadèmia, el col·lectiu manté la clara missió de recuperar música i sons molt possiblement destinats a l’oblit i que inclou un repertori tan variat com emissions radiofòniques regionals, enregistraments de camp, compilacions de folk i pop i vídeo/cinema documental.

Mark Gergis, col·laborador habitual de Sublime Frequencies, explica la filosofia del projecte i les implicacions culturals, logístiques i esotèriques sobre l’acte de col·leccionar música culturalment aliena.

Extra MEMORABILIA Alan Bishop Escenes eliminades Mark Gergis MEMORABILIA Sublime Frequencies
programes relacionats
4 destacats

Aquesta és una conversa per email amb el col·leccionista sonor Mark Gergis, que va tenir lloc l'abril de 2011, per a preparar un monogràfic sobre la seva col·lecció sonora.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra MEMORABILIA Conversa Mark Gergis
11.02.2013
56 MIN
INTERRUPCIONS #10
Radio Maghreb
més Informació

En aquesta peça Alan Bishop reivindica l'ús de la ràdio com a instrument electrònic en un viatge a través del temps i de l'espai que recupera antics enregistraments de les ones AM i FM del seu primer viatge a Espanya i Marroc el 1983.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions Alan Bishop estiu Interrupcions Mix ràdio selecció musical Sublime Frequencies summerishere
Selecció musical d'"anomalies" de la col·lecció sonora de Mark Gergis, especialitzada en música d'Orient Mitjà i el sud-est asiàtic.
mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA col·lecció Mark Gergis MEMORABILIA selecció musical Sublime Frequencies summerishere

Durant els últims vint anys, aquest nord-americà d'ascendència iraquiana s'ha submergit en diferents escenes i subgèneres de la música popular i folklòrica de Síria, L'Iraq, Sumatra, Cambotja, Tailàndia i d'altres indrets, per a rescatar de l'oblit allò que ell anomena "anomalies sonores".

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca MEMORABILIA col·lecció Mark Gergis Matías Rossi MEMORABILIA Sublime Frequencies
MEMORABILIA. COL·LECCIONANT SONS AMB… Sublime Frequencies
Extra
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58