10.11.2015
62 MIN
Anglès

INTERRUPCIONS #20
The Little People In The Radio present...

descarregar

A càrrec d’Anna Friz

Un programa dedicat a l’anacrònica fantasia infantil que creu en l’existència d’homenets que viuen dins de la ràdio, encarregats de totes les veus i sons que escoltem a través d’ella. Bàsicament, una exploració de les múltiples variacions de la veu transmesa sense fils, a partir de material d’arxiu, exploracions i collages contemporanis, i fragments d’obres d’artistes radiofònics que usen i abusen del leitmotiv del locutor com a figura central, barrejades en un paisatge d’intercepcions i sons d’interfreqüències radiofòniques. El resultat és un bricolage investigatiu que explora l’entorn, la morfologia i la taxonomia dels homenets de la ràdio.

Recerca Interrupcions Anna Friz ràdio radioart
material addicional
1 resultats
programes relacionats
4 destacats

L'artista conceptual i escultor brasiler proposava l’any 2001 l'obra "Babel", una torre de forma cònica de cinc metres d'alçada i dos d'ample, que s'alça fins al sostre expositiu i que està construïda a base de ràdios, de diferent eres, totes elles sintonitzades en diferents emissores.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials RADIOACTIVITAT Art conceptual Cildo Meireles ràdio
28.06.2018
76 MIN
Anglès
Son[i]a #264
Maia Urstad
més Informació

L'artista noruega Maia Urstad parla sobre nostàlgia, senyals horàries, de l'AM, FM i DAB, de la importància de l’ska, d'arcs i obeliscos, dels sons al fiord, càpsules de temps, de Program 81, de freq_out, de sirenes de boira, d'emissores locals i de cintes perdudes.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a art sonor dones productores MÆKUR Maia Urstad ràdio
24.04.2018
113 MIN
Anglès
INTERRUPCIONS #21
Short Waves / Long Distance
més Informació

Aquest programa, comissariat per Wave Farm, presenta un repàs internacional a obres que exploren el so de l'espectre de ràdio d'ona curta (2-30 MHz) així com l'experiència de l'escolta a llarga distància. El podcast presenta els treballs sonors de Patrick Harrop, Ed Osborn, Javier Suarez Quiros, Mark Vernon, William Basinski, Nicholas Knouf, Edward Ruchalski, Sally Ann Mcintyre, Stephen Bradley, Pietro Bonanno, Linda Dusman & Alan Wonneberger, Jeff Gburek, Jed Miner, Amanda Dawn Christie i Lee Rosevere.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions podcasts duracionals ràdio Wave Farm

Aquest mix de Morten J. Olsen per a la sèrie INTERRUPCIONS presenta un viatge extrem, complex i llarg d’introducció al món de la percussió, que posa sobre la taula les teories personals d’OIsen. Tal com el mateix Morten apunta: “una experiència d'escolta llarga i dolorosa de música percutiva”.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions 2015bestshows els podcasts més escoltats de 2015 Interrupcions Mix Morten J. Olsen percussió
INTERRUPCIONS #20 The Little People In The Radio present...
Recerca
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58