08.06.2015
184 MIN

INTERRUPCIONS #19
The possibility of drumming

descarregar

A càrrec de Morten J. Olsen

No és gaire difícil recopilar una llista d’idees per descriure un mix, però la veritable pregunta és si aquesta llista es produeix després que existeixi la mescla, o si tots aquests elements de la llista ja estaven implícits en la pràctica i el bagatge de l’autor d’entrada. O potser és una mica de tots dos? Música innata, ritmes innats, gramàtica universal, antropologia YouTube, vestigialitat, rudiments, mercenaris suïssos, techno àcid i d’altres formes elementals d’expressió. El baterista noruec Morten J. Olsen (de NMO i MoHa!) ens ofereix un veritable tour de force en forma de mix en el qual aconsegueix connectar tots aquests punts més o menys distants, amb la finalitat de compartir la seva singular perspectiva sobre la música de percussió.

Recerca Interrupcions 2015bestshows els podcasts més escoltats de 2015 Interrupcions Mix Morten J. Olsen percussió
material addicional
1 resultats
programes relacionats
3 destacats
28.04.2020
43 MIN
Castellà
Son[i]a #310
Tatiana Heuman
més Informació

Per a la trompetista, percussionista i música argentina Tatiana Heuman, el món és una pista de ball i el camí del so s'obre cos a cos, a base d'intuïció, moviment i baquetes. La paradoxa es produeix doncs en el registre, quan l'espontaneïtat i la corporalitat queden reduïdes a mers compassos en una línia de temps. En aquest podcast, Tatiana Heuman ens parla de música que travessa el cos, d'encreuaments entre la dansa i la percussió, de sons que mouen, de folklore desconstruit, d'ensenyament formal i informal, de sumes i restes, de noms que no signifiquen res i de l'experiència de dones que toquen i arrosseguen bateries.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a dones productores percusió veu

Aquest mix en forma de collage d'Anna Friz explora el mitjà, la morfologia i la taxonomia dels homenets de la ràdio.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions Anna Friz ràdio radioart
14.11.2017
143 MIN
Anglès
Son[i]a #248
André Lepecki
més Informació

André Lepecki parla sobre la cronopolítica de la desaparició, la dansa, Louis XIV, l'adquisició de la coreografia, el poder testimonial, les ontologies orientades a objectes, la coreopolicía, l'escriptura del moviment i els selfies.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a André Lepecki coreografia Creative Commons Els més escoltats del nostre arxiu IDIORÍTMIES Morten J. Olsen podcasts duracionals
INTERRUPCIONS #19 The possibility of drumming
Recerca
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58