13.08.2013
68 MIN
Anglès

INTERRUPCIONS #14
Matèrgia

descarregar

A càrrec de Carl Michael von Hausswolff

Per la majoria de la gent, energia és sinònim d’electricitat, llum solar i menjar. És una necessitat bàsica i sembla que, en un món material, no cal donar-hi més voltes. Neixes, vius i mors. Punt! També hi ha qui creu que absolutament tot és energia i que l’enorme quantitat de freqüències combinades que això comporta és el que manté les coses al seu lloc, en una gran massa de detalls infinits i entremesclats que es mouen a poc a poc o molt de pressa, adaptant-se a les circumstàncies: la memòria del passat com un reflex del futur.

Així, la memòria es preserva com energia i aquesta pot romandre en estat latent, a l’espera de ser activada o desactivada de nou. La velocitat i la durada del moviment d’aquesta enorme massa i el seu contingut és variable i interfereix amb els detalls, els hi dóna color i els converteix en elements evolutius als quals ens referim com nous.

Aquesta massa gira en espiral i té múltiples centres. Sembla que el visionari suec Emanuel Swedenborg coneixia aquests moviments i formes, i va escriure sobre ells en l’apèndix del seu “De Cultu Et Amore Dei”. Avui, al 2013, ho podríem anomenar “matèrgia”.

Recerca Interrupcions Carl Michael von Hausswolff Interrupcions leif e. boman Michael Esposito Mix psicofonies selecció musical veu
material addicional
1 resultats
programes relacionats
7 destacats

De com els processos i els sistemes es van aplicar a la música experimental.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Quaderns d’àudio assaig música generativa procés Quaderns d'àudio Tony Myatt
30.12.2013
91 MIN
Anglès
INTERRUPCIONS #15
Cumulative Tails
més Informació

El títol Cumulative Tails és un joc de paraules amb "cumulative tale" o conte acumulatiu, en què cada part de la història manté una certa relació amb l'anterior.
Aquesta peça radiofònica, a càrrec de Vicki Bennett, es va crear seguint aquest mètode: una successió de temes triats exclusivament per la seva relació conceptual amb el que acabava de sonar.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions Mix plunderphonia sampleig selecció musical Vicki Bennett

El mix de Dave Phillips és un veritable assalt als sentits que reflexiona sobre les durades extremes en la música i sobre la nostra relació amb la temporalitat del so.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions Dave Phillips Interrupcions Mix podcasts duracionals selecció musical
24.04.2018
113 MIN
Anglès
INTERRUPCIONS #21
Short Waves / Long Distance
més Informació

Aquest programa, comissariat per Wave Farm, presenta un repàs internacional a obres que exploren el so de l'espectre de ràdio d'ona curta (2-30 MHz) així com l'experiència de l'escolta a llarga distància. El podcast presenta els treballs sonors de Patrick Harrop, Ed Osborn, Javier Suarez Quiros, Mark Vernon, William Basinski, Nicholas Knouf, Edward Ruchalski, Sally Ann Mcintyre, Stephen Bradley, Pietro Bonanno, Linda Dusman & Alan Wonneberger, Jeff Gburek, Jed Miner, Amanda Dawn Christie i Lee Rosevere.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions podcasts duracionals ràdio Wave Farm
08.07.2013
52 MIN
Anglès
INTERRUPCIONS #13
La veu inhumana
més Informació

Logopedes, lingüistes, empresaris, artistes i músics han somiat amb emular la parla humana des de finals del segle XVIII. En aquest mix, Genís Segarra, un apassionat del tema, traça un personal recorregut amb la síntesi de veu com a fil conductor.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions estiu Genís Segarra Mix selecció musical summerishere veu

Obres exclusives de Keith Fullerton Whitman i Carl Michael von Hausswolff.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Carl Michael von Hausswolff Creative Commons Joe Gilmore Keith Fullerton Whitman Mark Fell música generativa

Aquest episodi explora el so en relació amb l'espai, i considera els usos de l'espai acústic com un element actiu del procés compositiu.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca COMPONENT AMB PROCESSOS COMPONENT AMB PROCESSOS Joe Gilmore Mark Fell música generativa
INTERRUPCIONS #14 Matèrgia
Recerca
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58