10.05.2021
93 MIN
Castellà

Coses que passen…
a Ràdio Web MACBA

descarregar
cronologia
00:01
06:17
08:40
11:39
18:40
28:40
36:00
44:40
57:02
68:50
77:02
83:45
Coses que passen…

En el context de l’exposició “Mostreig #4. Coses que passen” l’artista Enric Farrés Duran canvia les tornes i proposa que sigui Ràdio Web MACBA qui parli de la seva pràctica. Amb el gest mínim de reenviar a la responsable del projecte el mateix correu electrònic que ell va rebre el 2015 com a invitació per a ser entrevistat, adaptat per a l’ocasió, l’Enric es proposa revelar els mecanismes sota els quals opera aquest projecte pseudoradiofònic i genera una oportunitat per a trencar la quarta paret. Aquesta conversa —que no entrevista— és una pèrdua de temps, en el millor sentit del terme. És “el rastre d’una acció”. O de moltes accions.

En aquest podcast, xerrem sobre aquesta manera d’aprendre juntes fent, de les seves transferències multidireccionals de coneixement i d’una praxi que està travessada pel discurs. Parlem també de l’estètica del sonor, de la veu posthumana i dels límits de l’edició; de complexos, d’accents i de l’acte polític de fer visible la vulnerabilitat; de la pèrdua de control i de la impressió de l’íntim en la dimensió sonora. Un espai d’escolta i suspensió del temps que dóna veu als qui s’amaguen darrere d’aquest projecte.

Una intervenció d'Enric Farrés Durán per a l'exposició “Mostreig #4. Coses que passen”. Conversa: Enric Farrés Duran, Maite Muñoz, Anna Ramos i Albert Tarrats. Muntatge: André Chêdas, Maite Muñoz i Anna Ramos. Sons: llibreria de sons de RWM "Col·lapse". Veus: Loli Acebal, André Chêdas, Lucrecia Dalt, Claudia Faus, Lucía Egaña, Hugo Esquinca, Hiuwai Chu, Elaine Gan, Carlos Gómez, Pablo Martínez, Antonio Gagliano, Raül Hinojosa, val flores, Verónica Lahitte, Roc Jiménez de Cisneros, Set Jiménez de Cisneros, Sònia López, Violeta Ospina, Anna Ramos, Matías Rossi, Anna Irina Russell, María Salgado, Stephen Sharp i Albert Tarrats. Sons: llibreria de sons de RWM "Colapso".
Especials Creative Commons Enric Farrés ràdio Re-Imagine Europe
material addicional
1 resultats
programes relacionats
3 destacats
07.01.2014
25 MIN
Castellà
Son[i]a #185
Maite Muñoz
més Informació

Maite Muñoz, responsable de l'Arxiu MACBA, parla sobre l'organització dels fons de l'Arxiu, les seves estratègies de divulgació i la manera en què tot això contribueix a redefinir les fronteres entre art i document.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a arxiu

Traducció simultània del podcast d'Enric Farrés Duran, realitzada pel mateix artista.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra Creative Commons Enric Farrés
20.01.2016
38 MIN
Català
Son[i]a #221
Enric Farrés Duran
més Informació

Enric Farrés parla sobre col·leccionar obsessivament, sobre el valor de l'efímer, sobre l'ús de la mentida com a estratègia creativa, sobre la relació de complicitat amb els que l'envolten i sobre altres facetes del seu treball.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a arxiu col·lecció Enric Farrés llibres d'artista
Coses que passen… a Ràdio Web MACBA
Especials
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58