21.09.2010
52 MIN
Anglès

COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.2
Exclusives

descarregar
cronologia
01:37
32:36

Cada episodi d’aquesta sèrie va acompanyat d’un programa complementari amb material exclusiu d’alguns dels artistes sonors i compositors més rellevants en el camp de la música generativa. El primer episodi presenta dues obres ben diferents, una de l’artista alemany Florian Hecker i una altra del japonès Ryoji Ikeda.

 

Recerca COMPONENT AMB PROCESSOS COMPONENT AMB PROCESSOS Creative Commons Exclusives Florian Hecker Joe Gilmore Mark Fell música generativa procés Ryoji Ikeda
material addicional
1 resultats
programes relacionats
5 destacats
Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.
mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra COMPONENT AMB PROCESSOS art sonor COMPONENT AMB PROCESSOS Creative Commons Joe Gilmore Mark Fell música generativa Transcripció Transcripció COMPOSING
13.06.2014
40 MIN
Anglès
OBJECTUALITAT #2
més Informació

Talls, plecs, escales, objectes sonors, diagrames, quimeres. Els artistes Erick Beltrán i Florian Hecker exposen diferents teories sobre objectes en relació a les seves respectives pràctiques artístiques.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Especials objectualitat el més escoltat el 2014 Erick Beltrán Florian Hecker object objectualitat Roc Jiménez de Cisneros
28.04.2011
19 MIN
Anglès
Son[i]a #125
Mark Fell i Joe Gilmore
més Informació

Entrevista amb Mark Fell i Joe Gilmore, artistes sonors i comissaris de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a COMPONENT AMB PROCESSOS COMPONENT AMB PROCESSOS Joe Gilmore Mark Fell música generativa percepció procés

Florian Hecker proposa la fusió de dues publicacions crucials en el camp de la psicoacústica y de la psicología musical: "Demonstrations of Auditory Scene Analysis: The Perceptual Organization of Sound" de Albert S. Bregman y Pierre A. Ahad i "Musical Illusions and Paradoxes" de Diana Deutsch. El resultat requereix de l'audiència una reconstrucció selectiva d'unitats distintes en una Gestalt global que culmina en una experiència auditiva quimèrica.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions 2006-2016: els podcasts més escoltats en deu anys art sonor Florian Hecker Mix psicoacústica selecció musical

"Continu" identifica obres sonores de diferents períodes, tradicions i acostaments a la música generativa i basada en sistemes.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.2 Exclusives
Recerca
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58