COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES 1.1
Transcripció
A càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore
El primer episodi investiga com la música pot ser generada mitjançant un ampli rang de tècniques. Aquestes van des de sistemes de procediments simples, com és el cas de “Twin Bleebs” de Mika Vainio, en la qual la constant repetició de dos esdeveniments produeix un continu desfasament, fins a “Neural Synthesis No.9” de David Tudor –un sistema electrònic més complex que explora la indeterminació a través de l’emulació d’activitat neuronal. El programa repassa també exemples de música composta mitjançant regles matemàtiques o geomètriques formals, com “Studie 18” de Martin Neukom o “27 Fibonacci Numbers in a Binary Chain” de Thomas Brinkmann.
+ info:
>>Transcripció (en anglès)
>>COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES
>>SON[I]A #125. Entrevista amb Mark Fell i Joe Gilmore
programes relacionats
Escenes eliminades
Recuperem fragments inèdits de la nostra conversa amb l'artista sonor Lars Holdhus que no vem poder incloure en el seu moment.
Sistemes
El rol dels sistemes formalitzats en la creació musical.
Exclusives
Obres exclusives de Florian Hecker i Ryoji Ikeda.
Mark Fell i Joe Gilmore
Entrevista amb Mark Fell i Joe Gilmore, artistes sonors i comissaris de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES.
Continu
"Continu" identifica obres sonores de diferents períodes, tradicions i acostaments a la música generativa i basada en sistemes.