16.08.2010
77 MIN
Anglès

COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.1
Continu

descarregar

A càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore. Narrat per Connie Treanor.

“Continu” investiga com la música pot ser generada mitjançant un ampli rang de tècniques. Aquestes van des de sistemes de procediments simples, com és el cas de “Twin Bleebs” de Mika Vainio, en la qual la constant repetició de dos esdeveniments produeix un continu desfasament, fins a “Neural Synthesis No.9” de David Tudor –un sistema electrònic més complex que explora la indeterminació a través de l’emulació d’activitat neuronal.

El programa repassa també exemples de música composta mitjançant regles matemàtiques o geomètriques formals, com “Studie 18” de Martin Neukom o “27 Fibonacci Numbers in a Binary Chain” de Thomas Brinkmann.

 

material addicional
1 resultats
programes relacionats
6 destacats
12.06.2009
59 MIN
Anglès
VARIACIONS #2
El Globus
més Informació

La segona entrega de la sèrie repassa els anys seixanta, començant pels collages de música del món de Richard Maxfield, Teiji Ito i Karlheinz Stockhausen, i continua amb l'impacte de John Cage i Marshall McLuhan en els Beatles.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
13.12.2019
18 MIN
Anglès
SON[I]A #301. David Burraston
Escenes eliminades
més Informació

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb David Burraston que no vam poder utilitzar en el seu moment.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra David Burraston
31.10.2019
57 MIN
Anglès
Son[i]a #301
David Burraston
més Informació

L'artista/científic David Burraston parla sobre el seu projecte rainwire i de com l'ús de la pluja com mitjà creatiu l'ha dut a una recerca en curs que podria superar algunes deficiències reconegudes en el camp dels mesuraments de precipitació. També parlem sobre sistemes complexos i pràctiques creatives en l’àmbit de la ciència, amb una descripció general dels autòmats cel·lulars i les seves aplicacions, incloses les seves troballes sobre l'autoorganització de l'espai de regles utilitzant sintetitzadors modulars i seqüenciadors basats en Autòmats Cel·lulars.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a autòmat cel·lular David Burraston música generativa
Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.
mostrar-ne més mostrar-ne menys
Extra COMPONENT AMB PROCESSOS art sonor COMPONENT AMB PROCESSOS Creative Commons Joe Gilmore Mark Fell música generativa Transcripció Transcripció COMPOSING
28.04.2011
19 MIN
Anglès
Son[i]a #125
Mark Fell i Joe Gilmore
més Informació

Entrevista amb Mark Fell i Joe Gilmore, artistes sonors i comissaris de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a COMPONENT AMB PROCESSOS COMPONENT AMB PROCESSOS Joe Gilmore Mark Fell música generativa percepció procés

Obres exclusives de Florian Hecker i Ryoji Ikeda.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca COMPONENT AMB PROCESSOS COMPONENT AMB PROCESSOS Creative Commons Exclusives Florian Hecker Joe Gilmore Mark Fell música generativa procés Ryoji Ikeda
COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.1 Continu
Recerca
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58