04.04.2011
Anglès

#5 Processes and systems in computer music; from meta to matter
Per Tony Myatt

descarregar PDF

En aquest assaig, el Dr. Tony Myatt descriu com els processos i els sistemes es van aplicar a la música experimental, i contraposa dues aproximacions a l’ús de processos sistemàtics i algorítmics en la música per ordinador experimental. L’autor distingeix entre dues pràctiques, una basada en l’evolució de models històrics que emfatitzen una posició racionalista, i una altra més radical i contemporània basada en la substància material del so computeritzat i els processos tecnològics.

El Dr. Tony Myatt és el director del Music Research Centre de la Universitat de York, al Regne Unit. Myatt és també l’assessor del UK Arts and Humanities Research Council per al programa New Aesthetics in Computer Music. La seva tasca d’escriptor, programador i educador se centra en els camps de la informàtica musical, el so multicanal i la composició electrònica, i va ser editor i cofundador de la revista Organised Sound, publicada per Cambridge University Press.

Tony treballa amb Thyssen-Bornemisza Art Contemporary (T-B A21) en el desenvolupament, implementació i comissariat de “The Morning Line”, una instal·lació sonora i escultura pública de gran escala. Ha col·laborat en la creació de noves peces multiespaials d’artistes com Yasunao Tone, Bruce Gilbert, Carl Michael von Hausswolff, Florian Hecker, Peter Zinovieff, Lee Ranaldo, Jana Winderen i Chris Watson.

ISSN: 2013-4681

Quaderns d’àudio assaig música generativa procés Quaderns d'àudio Tony Myatt
programes relacionats
4 destacats

Obres exclusives de Keith Fullerton Whitman i Carl Michael von Hausswolff.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Carl Michael von Hausswolff Creative Commons Joe Gilmore Keith Fullerton Whitman Mark Fell música generativa

Aproximació a l'obra i mètode de treball de l'artista japonès Yasunao Tone, realitzada a partir de diverses converses amb el propi artista i altres col·laboradors.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
13.08.2013
68 MIN
Anglès
INTERRUPCIONS #14
Matèrgia
més Informació

Carl Michael von Hausswolf obre la nostra oïda al cantó més fosc de les ones sonores: un espai molt extrany a l’espectre electromagnètic, en el que l’energia es transforma en matèria.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Recerca Interrupcions Carl Michael von Hausswolff Interrupcions leif e. boman Michael Esposito Mix psicofonies selecció musical veu
04.08.2011
17 MIN
Anglès
Son[i]a #132
Theo Burt
més Informació

Entrevista amb Theo Burt sobre processos perceptius, música visual i art intermèdia.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
Son[i]a art sonor música generativa percepció Theo Burt
#5 Processes and systems in computer music; from meta to matter Per Tony Myatt
Quaderns d’àudio
0:00
0:00
Son[i]a
Son[i]a #384
0:00
Podcast Title
Title of podcast
Son[i]a #384
0:00
34:58