SON[I]A

Jodi Dean sobre el comunisme com un projecte encara latent, sobre el Partit com una forma global escalable, sobre municipalismes distòpics, ecologies anamòrfiques i democràcies liberals.

SON[I]A

Emilio Santiago Muiño parla sobre horts en museus, moviments socials i polítiques públiques, ecofascismes, acceleració, decreixement i sobre com un horitzó d'utopies més humils per "tornar a casa".

ESPECIALS

Andrea Fraser comenta el rerefons de "Little Frank and His Carp", que registrava la performance que l’artista va realitzar l’any 2001 a l’atri del Museu Guggenheim de Bilbao

SON[I]A

El sociòleg Pascal Gielen parla sobre postfordisme, autonomia i mobilitat, sobre les paradoxes de l'art comunitari i la importància del dissens artístic en una possible economia de béns comuns.

SON[I]A

Bifo parla sobre assassinats en massa, en relació al cinema, la salut mental, la neuroplasticitat, l'amistat, la ironia i, en última instància, l'esperança.

SON[I]A

El filòsof francès Michel Feher parla sobre el programa neoliberal i sobre les repercussions que ha tingut a l'educació i la cultura.

SON[I]A

Michael Hardt parla sobre quin és avui el paper de les revolucions com a espais d'una nova creació social.

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...