RECERCA

Obres exclusives de Keith Fullerton Whitman i Carl Michael von Hausswolff.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #8.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #7.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #6.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #5.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #4.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de FLUXRADIO, a càrrec de Joe Gilmore i Rhiannon Silver.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #3.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #2.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

SON[I]A

Entrevista amb Mark Fell i Joe Gilmore, artistes sonors i comissaris de COMPONENT AMB PROCESSOS.

ESPECIALS

Aquest programa documenta el moviment Fluxus, una xarxa internacional d'artistes que va sorgir a Nova York al començament dels anys seixanta.

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...