Descarregar PDF
17/05/2012
Anglès

El 1995 Jonny Trunk va fundar Trunk Records, que aviat es va convertir en una discogràfica de culte, dedicada a publicar gravacions inèdites de jazz i bandes sonores per a cinema i televisió. Va ser el primer segell que va difondre material de library music no comercial, un gènere sobre el qual Trunk ha escrit exhaustivament. Trunk condueix un programa de ràdio sobre música per a cinema a l'emissora londinenca Resonance FM, i punxa arreu del món.

Va començar a col·leccionar discos cap al 1982. En comptes de passejar-se per botigues de discos tradicionals, preferia remenar a les botigues de segona mà i mercats de carrer, i de seguida es va adonar que la seva obsessió no era la música pop ni els sons moderns, sinó les bandes sonores cinematogràfiques i la música televisiva.

Avui, la seva col·lecció de discos voreja els sis mil elapés. Pel que fa a la de library music, se centra en el període que va entre els anys 1966 i 1978 i explora a consciència les produccions britàniques, franceses, italianes i alemanyes.


 

Compartir
ExtraJonny TrunkConversaCreative Commonsmúsica d'arxiu

Programes de RWM relacionats