30/10/2013 45' 33''
Castellà

Amb la participació de la Coral Escola de Música Sant Gervasi

#encrisi aprofita el flux constant de personatges i idees que passen pel MACBA per reflexionar sobre el moment actual, en el qual imperen els canvis de paradigma i de maneres de funcionar.

Aclaparats pel discurs institucionalitzat de la política i els economistes, convidem artistes, filòsofs, investigadors i poetes a posar en comú quines són les implicacions, positives i negatives, de la crisi estructural que estem vivint, i a imaginar un futur incert. Continuem amb Daniela Ortiz, Marcelo Expósito i Miguel Noguera.

Marcelo Expósito és artista, docent i comissari. Viu i treballa entre Barcelona i Buenos Aires. Actualment és codirector acadèmic del Programa d'Estudis Independents del MACBA i professor associat a la Facultad de Bellas Artes, Universidad de Castilla-La Mancha. Membre de la Universidad Nómada i de la Red Conceptualismos del Sur, també forma part del webzine multilingüe "transversal".

Daniela Ortiz és una artista d'origen peruà que viu i treballa a Barcelona. Les seves obres s'han exhibit en mostres a Espanya, els Estats Units, Perú, Suècia, Romania i la República Txeca. En col·laboració amb Xose Quiroga és editora del nexe informatiu antigonia.com.

Miguel Noguera és artista, humorista, escriptor i dibuixant. El seu treball, surrealista, sec i irreverent, s'ha articulat a través de llibres i de les perfomances que ell anomena Ultrashows, que barregen el format clàssic del monòleg amb la projecció d'il·lustracions.

Compartir
Especials#encrisicrisi#encrisiMiguel NogueraMarcelo ExpósitoDaniela OrtizMatías Rossi#PEImacba

Programes de RWM relacionats