03/07/2013 56' 17''
Castellà

Amb la participació de la Coral Escola de Música Sant Gervasi

#encrisi aprofita el flux constant de personatges i idees que passen pel MACBA per reflexionar sobre el moment actual, en el qual imperen els canvis de paradigma i de maneres de funcionar. Aclaparats pel discurs institucionalitzat de la política i els economistes, convidem artistes, filòsofs, investigadors i poetes a posar en comú quines són les implicacions, positives i negatives, de la crisi estructural que estem vivint, i a imaginar un futur incert. Continuem amb Toni Serra, Ana Longoni i Rubén Martínez.

Toni Serra és artista i membre fundador dels Arxius OVNI, on desenvolupa treballs de recerca, arqueologia mediàtica, programació i crítica. Els seus videos, entre l'assaig experimental i la poesia, exploren els estats de trànsit i de les realitats del somni.

Ana Longoni és escriptora, investigadora i professora de Teoria dels Mitjans i la Cultura a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Buenos Aires. També imparteix classes al Programa d'Estudis Independents del MACBA i a la Facultat de Ciències Socials de Buenos Aires.

Rubén Martínez és investigador i docent, i membre de l'IGOP. També forma part de la investigació col·lectiva empresasdelprocomun.net i de la plataforma ZZZINC, dedicada a la innovació en la cultura.

Compartir
Especials#encrisiRubén MartínezAna LongoniToni Serracrisi#encrisiMatías Rossi

Programes de RWM relacionats